Yusuf Yazıcı, Rusya'da parlamaya devam ediyor. Milli yıldız Ocak transfer döneminde satın alma opsiyonuyla Lille'den CSKA Moskova'ya kiralanmıştı. Yazıcı, Rusya'da 4 maçta 3 gol atarken 2 asist yaparak adeta küllerinden doğdu. 

Yusuf Yazıcı, Lokomotiv Moskova karşısında attığı golle yeniden adından söz ettirdi. Rus basını, Yusuf Yazıcı'ya övgüler yağdırdı. Sports.ru, Yusuf Yazıcı'yı maçın adamı olarak değerlendirdi. Haberde "Kış transfer döneminin en etkileyici transferi. Lille'den transfer olduğundan beri 4 maçta attığı 3 golle öne çıktı.  Sport.24 sitesi, "Yusuf Yazıcı inanılmaz havalı" başlığını kullandı. Haberin detayında "Yusuf Yazıcı sadece 4 maçta birçok futbolcunun veremediği katkıyı verdi." ifadelerini kullandı.

Regnum.ru adlı site, CSKA Moskova'nın Yusuf Yazıcı'yı sezon sonunda bonservisiyle satın alabileceğini iddia etti. Haberde CSKA Moskova Genel Müdürü Babaev'in sözlerine yer verildi. Babaev, "Henüz Yusuf Yazıcı'nın transferini konuşmak için erken ama bu konuda girişimlerimiz olacak." dedi.

Sport-express sitesi "Kış transfer döneminin açık ara en iyi transferi Yusuf Yazıcı" ifadesini kullandı. Haberde "Yusuf Yazıcı oynadığı her maçta gol veya asist katkısında bulunarak CSKA Moskova'yı iyi bir takıma dönüştürdü. Lige yeni gelen hiçbir oyuncu Yusuf Yazıcı kadar katkıda bulunamadı. Yazıcı, sezon sonuna kadar CSKA'da kiralık olarak forma giyecek ve oyuncunun menajeri de bunu doğruladı. Ayrıca CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı için Lille ile 12 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. CSKA Moskova bu transfer için bütçe oluşturmaya çalışıyor. Son karar yaz transfer döneminde verilecek. " ifadeleri kullanıldı.

Lokomotiv Moskova maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı, "Çok mutluyum! Bu tarif edilemez bir duygu. Maç sırasında kazanacağımızı hissettim. Herkes yüzde yüzünü verdi ve biz kazandık.Futbolda bazen oluyor, daha kötü oynuyorsunuz, bazen daha iyi oynuyorsunuz ama sonunda gol atıp kazandığınızda inanılmaz bir şey." dedi.

Yusuf Yazıcı ise CSKA'daki başarısını değerlendirdi. Yazıcı, "Artık profesyonellere güveniyorum. Danışmanım, psikoloğum, yku koçum, kişisel gelişim koçlarım... Onlarla çalışıyorum. Her şeyi beraber planlıyoruz." dedi. 

Editör: Haber Merkezi