SONNOKTA SPOR MERKEZİ - 3. Lig 1. Grup’ta Ofspor, Erzin Belediyespor’u ağırlarken, Bayburt Grup Özel İdare ile Yomraspor ise Bayburt’ta kozlarını paylaştı. 2. Grup’ta ise Pazarspor, Ergene Velimeşe ile sahasında karşılaştı.

3. Grup’ta Arsinspor Ankara Adliye’yi sahasında konuk ederken, Düzyurt da Çorum Belediyespor’un konuğu oldu. BAL’da da H.Doğan, Çayeli’yle, Zağnos, Kendirli’yle, Bahçecik de Ardahan’la oynadı.

Ofspor - Erzin Belediyespor | (1-2) / (Maç sona erdi)
TFF 3. Lig 1. Grup’ta son haftalarda şanssız puan kayıpları yaşayan Ofspor’a bir darbe de Erzin Belediyespor’dan geldi. Sürmene’de ağırladığı rakibi karşısında vasat bir oyun ortaya koyan Bordo-Mavililer, sahadan 2-1 yenik ayrılarak düşüşünü sürdürdü. 

Ofspor’un tek golü 44. dakikada Canberk’ten geldi. Bu sonuçla galibiyet hasretini de 4 maça çıkaran Bordo-Mavililer, 8. sıraya geriledi.

Bayburt Grup - Yomraspor​ | (4-1) / (Maç sona erdi)
TFF 3. Lig 1. Grup’un 15. hafta maçında Bayburt Grup Özel İdarespor ile Yomraspor, Genç Osman Stadı’nda kozlarını paylaştı. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip, 23. dakikada Rahmi Muhammet’in golüyle 1-0 öne geçti. Etkili oyununu sürdüren Bayburt Grup, 33’te Oğuzhan ile farkı ikiye çıkardı. 41. dakikada Yasin Reis’in golüyle farkı bire indiren Yomraspor, soyunma odasına umutlu gitti.

İkinci yarıda bir türlü beraberlik golünü bulamayan Yomraspor, 62’deki gole engel olamadı. Bu dakikada sahneye çıkan Gökhan Korkmaz durumu 3-1’e getirdi. Maçın son anlarında Gökhan Korkmaz ile bir gol daha bulan Sarı-Siyahlı ekip, skoru 4-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ev sahibi ekip derbiden 4-1 galip ayrılarak 4 hafta sonra kazandı. Yomraspor ise galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

Pazarspor - Ergene Velimeşe​ | (0-2) / (Maç sona erdi)
TFF 3. Lig’de Pazarspor sahasında Ergene Velimeşe’yi konuk etti. Geçen hafta Muğla galibiyetiyle çıkışa geçen Mavi-Beyazlılar, Ergene maçıyla yeniden düşüşe geçti. 

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında kötü bir oyun ortaya koyan Pazarspor, 48. dakikada 1-0 yenik duruma düştü. Son dakikalarda kalesinde bir gol daha gören Mavi-Beyazlılar, sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Arsinspor - Ankara Adliye​ | (1-1) / (Maç sona erdi)
3. Lig 3. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Arsinspor, evinde Ankara Adliyespor ile karşılaştı. Kendisiyle aynı puana sahip rakibi karşısında 45. dakikada Yiğit’in golüyle 1-0 öne geçen Sarı-Siyahlılar, 87.dakikadaki gole engel olamadı ve rakibiyle 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Arsinspor, bu sonuçla üst üste 5.maçından da galip gelemedi.

Çorum Belediye - B.İ. Düzyurt​ | (1-1) / (Maç sona erdi)
TFF 3. Lig 3. Grup’ta 15. Hafta maçında Baysal İnşaat Düzyurtspor, deplasmanda lig ikincisi Çorum Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 60.dakikasında 10 kişi kalan rakibi karşısında 61.dakikada Hakan Aydın ile 1-0 öne geçti. Turuncu-Yeşil-Beyazlılar, bu golden 6 dakika sonra penaltıdan yediği golle sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Hekimoğlu Doğan - Çayeli | (4-0) / (Maç sona erdi)
Spor Toto Bal 3. Grup’ta zirve ekipleri arasında yer alan Hekimoğlu Doğanspor, sahasında Rize ekiplerinden Çayelispor ile derbide karşı karşıya geldi. 

Rakibi karşısında Hayri’nin 37.dakikada kaydettiği golle devre arasına 1-0 öne giden Mavi-Beyazlılar, 46 ve 61’de Waldison ile iki gol daha bularak durumu 3-0’a getirdi. Maçta son sözü ise 66’ta Guilherme söyledi. Sahadan 4-0 galip ayrılan Hekimoğlu Doğanspor, lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Kendirli Belediye - Zağnosspor | (2-1) / (Maç sona erdi)
Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta deplasmanda Kendirli Belediye ile karşılaşan Zağnosspor, öne geçtiği maçta 10 kişi kalan rakibine 2-1 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Volkan’ın golüyle 1-0 öne geçen Mavi-Beyazlılar, 5. dakikada kalesinde beraberlik golünü gördü. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. 82’de 10 kişi kalan ev sahibi karşısında son dakikalarda şok bir gol yiyen Zağnosspor, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

Serhat Ardahan - Bahçecikspor | (0-0) / (Maç başladı)
BAL 3. Grup’ta orta sıralarda yer alan Bahçecikspor, deplasmanda Serhat Ardahanspor ile karşı karşıya geldi. 

Ligde 3 maçtır mağlup olmayan Kırmızı-Yeşil-Beyazlılar, güçlü rakibine 45+1.dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekip ayrıca 75.dakikada bir penaltı atışından da yararlanamadı. 

Bahçecikspor, yeni hocası Osman Kastan ile çıktığı ilk maçtan puansız ayrılmış oldu.

Editör: Haber Merkezi