PEŞ PEŞE GOLLER

Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu’nda ligden düşmeyi haftalar önce garantileyen Telekomspor ile Beşikdüzü Yeşilköy dün Yavuz Selim sahasında karşılaştı. Vakfıkebir Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır’ın da jübile yaptığı karşılaşmanın ilk yarısında Yeşilköy, 28. dakikada Safa ile 1-0 öne geçti. 29. Dakikada Batuhan attığı golle Telekomspor beraberliği sağladı. 

TARAFLAR PUANLARI PAYLAŞTI

İkinci yarıda Yeşilköy, ataklarını sıklaştırdı ve 54. Dakikada Safa hem kendisinin hem takımının ikinci golünü atarak Yeşil-Beyazlıları 2-1 öne geçirdi. Maçın 89. dakikada Telekomspor, Atakan’ın attığı şık golle tekrardan eşitliği sağlarken taraflar 2-2 eşitlikle sahadan ayrıldı. İki takımda aldığı bir puanın ardından Yeşilköy, 28 puanla 9. Sırada yer alırken Telekom ise 2 puanla son sırada haftayı kapattı.

BURADA FUTBOLU NOKTALAMAK BENİM İÇİN ONUR

Öte yandan maçın 89. dakikada Vakfıkebir Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, oyundan çıkarak 29 yıllık futbol kariyeri sonlandırarak jübilesini yaptı. Kariyeri boyunca birçok amatör takımın formasını giydiğini ifade eden Muhtar Bahadır; “Yavuz Selim’de birçok anım var. Burası bizim hayallerimizin gerçekleştiği yer. Burada futbolu noktalamak benim için bir onurdur. Yavuz Selim gibi köklü bir sahanın herkes değerini bilmelidir” dedi. Bahadır, spora verdiği desteklerle kamuoyundan taktir toplarken yaptığı jübilenin ardından spora daha fazla destek vereceğini sözlerine ekledi.   

SAHA: Yavuz Selim

HAKEMLER: Erdi Çetin***, Haktan Taflan***, Alican Öztürk***

TELEKOM: Yiğit**, Utku**, Umutcan**, Doğukan**, Cenk**, Mehmet**, Mert**(Dk. 46 Semih**), Yasin**, Atakan**, Batuhan**, Tufan**

BEŞ. YEŞİLKÖY: Furkan**, Orhan**, Mehmet Aydın**, Tolunay**, Mehmet Gültepe**, Ömercan**, Abdulkadir**, Safa***, Ünal**, Gökhan***(Dk. 89 Hanifi), Batuhan**(Dk. 46 Erhan**)

GOLLER: Dk. 28-54 Safa (BEŞ. Yeşilköy), Dk. 29 Batuhan, Dk. 89 Atakan (Telekom)

Editör: Haber Merkezi