Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk eden Trabzonspor mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Malatyasor teknik direktörü Erol Bulut, maçın ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı.  Bulut, “Bugün Trabzonspor maçına baktığımızda her şey istediğimiz gibi başlayan maç, golü de bulduk.  Nwakeme’nin bireysel yeteneğiyle attığı gol. Berabere geldi maç. Yeterli gol pozisyonu yakaladık. Her zaman bu pozisyonları Trabzonspor’a karşı yakalayamıyorsunuz. Bu pozisyonları değerlendirmeniz lazım. 

2. yarıda baskı yiyeceğimizi biliyorduk. Topları kapıp daha hızlı defansın arkasına sarkmak istedik ama 10 kişi kaldıktan sonra yediğimiz 2. gol oldu. 10 kişi ile elimizden geleni yaptık. Bugün bunu unutacağız. Kupada Galatasaray maçı var. Moralimizi en iyi şekilde tutup hazırlanmak istiyoruz” dedi.  

Malatyaspor’un rotasyon kurbanı mı olduğu şeklinde ki soruya Bulut, “Ben öyle görmüyorum.  Seth, ilk yarıda oynadığı oyunda başarılı oyunlar çıkardı. Bugün zorlandı Nwakaeme’ye karşı.Nwakaeme, güçlü bir oyuncu. İkili sıkıştırmada zorlandık. O olunca yeteneğini ortaya çıkarıyor. Nwakaeme’nin attığı gol ve asisten ziyade biz yakaladıklarımızı ortaya çıkarmamız lazım” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi