Geçen hafta Fenerbahçe'yi sahasında 2-1 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son veren bordo-mavililer, çıkışını Kayserispor karşısında da sürdürmek istiyor. 

Karşılaşma öncesi Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu. Sağlam açıklamasında; "Bu hafta bizim için hareketli geçti. Kulüp içerisinde bir birlik beraberlik ortamı ve bütünleşme sağladık. Ligde bulunduğumuz konum ortada. Kayseri şehri olarak hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Kurtulmamız ve bu maçı iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

MORAL İLE GELDİLER
Oyuncularımız bugün sorumluluk alacak ve sahiplenecekler. Mücadele azmini ortaya koyacaklar. Bu ruhu futbolun ofansif ve defansif taraflarıyla birleştirip sahaya yansıtacaklar. Trabzonspor geçen haftanın moralli ile geldi. İyi takımları var Trabzonspor’un öne çıkan taraflarını ortadan kaldırıp çözeceğiz. 

Cezalı olan 2-3 oyuncuyu kullanabilme şansına ulaştık. Şanssız sakatlıklar yaşadık. Bugün o arkadaşlarımızın katılımı ile daha iyi futbol ortaya koyacağını düşünüyorum. Sonuçları alarak Kayserispor’u layık olduğu yerellere çıkaracağız." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi