“  Altyapıyla  ilgili düşüncelerimin çok karşılık bulmadığını üzülerek fark ettim. Hatta kimileri konuyla ilgili zahmet edip bir fikir teatisinde bile bulunmadı”

“Verilmiş  sözüm var. 8 hazirana kadar hiçbir kulüple görüşme yapmayacağım. Gelen ve gelecek tekliflere cevap vermeyeceğim. Ancak o tarihten sonra kendime yeni bir yol çizeceğim”

İDMANGÜCÜ’NDE BAŞLADI

İdmangücü genç takımında başladığı antrenörlük kariyerinde aralarında Trabzonspor’un da bulunduğu pek çok Süper Lig takımına görev yapan, ligde ve özellikle Avrupa Arenasında aldığı başarılı sonuçlarla  adından sıkça söz ettiren, kendisine has üslubuyla “ Futbolun dervişi’ diyebileceğimiz Mustafa Reşit Akçay yol ayırımında.

AKLINDA ALTYAPI VARDI

Son olarak Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’da  görev yapan Akçay , duygusal yapısında tahribatlar yaptığını söylediği  endüstriyel futbola artık tahammül edemediği gerekçesiyle, yoğun  ısrarlara karşın görevinden istifa etmiş, sonrasında  yaptığı  açıklamada   mesleği çok seven üretken yapısıyla   futboldan ayrı kalamayacağını, bundan böyle  30 yıllık bilgi birikimini  altyapılarda  kullanmak, sosyal projelerde görev almak istediğini belirtmişti.

KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL!

Ancak, aradan  geçen süre içerisinde yaşadıklarıyla hayal kırıklığına uğrama noktasına geldiğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Bu sürede altyapı ile ilgili düşüncelerimin çok  da karşılık bulmadığını üzülerek fark ettim. Hatta kimileri konuyla ilgili zahmet edip bir fikir teatisinde bile bulunmadı.  Altyapı projelerimin  ve  heyecanımın doğrusu karşılığını bulamadım” ifadelerini kullandı.

8 HAZİRANA KADAR BEKLEYECEĞİM

Akçay, “Yine de verilmiş bir sözüm var. 8 Hazirana kadar bekleyeceğim. Bu süre zarfında hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Gelen ve gelecek olan tekliflere  de cevap vermeyeceğim. Ancak bu tarihten sonra   endüstriyel futbola olan uzaklığıma karşın, hayatımızı idame ettirmek, çoluk çocuğumuzun nafakasını kazanmak için kendime yeni bir yol çizeceğim” ifadelerini kullandı.

Karadenizde sonnokta özel haber

Editör: Haber Merkezi