Rusya Ligi'nde uzun yıllar formasını giydiği Rubin Kazan'dan ayrılan ve alacakları nedeniyle Rus kulübüne karşı dava açan Gökdeniz Karadeniz'e müjdeli haber geldi. Rus kulübü tarafından ağır sözlerle eleştirilen Gökdeniz Karadeniz ile ilgili Uyuşmazlık Kurulu'nun kararı açıklandı. 
 
Rubin Kazan, Gökdeniz Karadeniz'e ne kadar ödeyecek?
Geçtiğimiz günlerde Rus kulübü cephesinden sert sözlerle eleştirilen Gökdeniz Karadeniz, yaptığı açıklamada talep ettiği paranın hakkı olduğunu ve Uyuşmazlık Kurulu'na başvurmadan önce kulübü bilgilendirdiğini söylemişti. Uyuşmazlık Kurulu'nun bugün verdiği karara göre Gökdeniz Karadeniz'in istediği rakam ödenmese de yaklaşık 500 bin euroluk ödeme yapılmasına karar verildi. 

GÖKDENİZ KARADENİZ NE DEMİŞTİ?
"Kimse beni ikiyüzlülükle suçlama hakkına sahip değil. Rubin Kazan'a olan aşkımı her defasında söyledim. Bunu sadece kelimelerle değil, aynı zamanda performansımla ve ekip çalışmalarında da kanıtladım. Taraftarlar her zaman kalbimde kalacak. Ancak bana gönderdikleri mektupta belirtilen süre sona erdi. Bundan sonrasında kimse bir şey söylemedi. Kasım'da kulübe yazılı bildiri gönderdim. Kimse geri dönmedi."

RUBIN KAZAN CEO'SU SAIMANOV NE SÖYLEMİŞTİ?
Gökdeni, Kazan halkının bir gözdesi. Bizim ona borcumuz var ve bunu reddetmesini tabi ki beklemiyoruz. Kesinlikle Gökdeniz'e borcumuzu ödeyeceğiz. Gökdeniz Karadeniz fakir bir insan değil ki. Ancak bu borcun üstünde o kadar durdu ki, sürekli bizi zor durumda bırakacak hareketlerde bulundu. Bize, "Kazan'ın sonsuza dek kalbinde olacağını ve 10 yıl oynadığı kulübün kendisine olan borcunun fazini düşürdüğünü" söylemişti. Biz ona geri ödeme yapacağız ama bu paraya olan ilgisi çirin ve onursuzca bir tavır. dedi. 

(FutbolArena)

Editör: Haber Merkezi