Süper Lig ekibi Trabzonspor ile parlayıp gösterdiği müthiş performans ile milli takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Lille transfer olmuştu. 

Geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında müthiş bir geri dönüşe imza atan 23 yaşındaki milli yıldız Avrupa'da da en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. 

Son olarak Lille'in deplasmanda ev sahibi ekibi Milan'ı 3-0 yendiği maçta 23 yaşındaki milli yıldız Yusuf Yazıcı adeta damga vurdu. Milli futbolcumuz Yusuf UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ın ardından Milan'a karşı da hat-trick yapmayı başarmıştı. 

Lille, Milan'ın evi San Siro'da Yusuf'un 3 golüyle maçı 3-0 kazanırken Fransız gazetesi L'Equipe yıldız futbolcuyu kapak yapmıştı. 

İNGİLİZLER DUYURDU 
UEFA Avrupa Ligi'nin gol krallığında zirvede yer alan Yusuf için İngiltere'den bomba bir haber geldi. 

Daily Mail'in haberine göre Hazard, Pepe, Gueye, Origi gibi yıldızları dünya futboluna kazandıran Lille şimdi de Yusuf Yazıcı'yı bir Avrupa devine göndermeye hazır. 

ARSENAL İSTİYOR
Gösterdiği müthiş performansla tüm dünyanın dikkatini çeken Yusuf, Premier Lig devi Arsenal'in listesinin başına oturdu. 

'Yeni Mesut Özil'  
İngilizlere göre 'Yeni Mesut Özil' olan Yusuf için Arsenal harekete geçti. 

Daha önce de istediler ama...
Haber Yusuf'un hayranı olduğu belirtilen Arsene Wenger zamanında da Arsenal tarafından istendiği ifade edilen milli futbolcu için o dönem yapılan 14.5 milyon poundluk teklif Trabzonspor tarafından reddedilmişti. 

Lille'deki sözleşmesi 2024'de sona erecek olan Yusuf, dünya devlerinin iştahını kabartırken haberde Manchester United ve Liverpool'un da ilgisinin olduğu ifade edildi. 

Geçtiğimiz günlerde İspanyol medyasında da İspanyolların ünlü yayın organı AS, Yusuf Yazıcı'nın daha önce de dile getirdiği üzere hayran olduğu Barcelona'ya performansını yükselterek adım adım yaklaştığı yazılmıştı. 

Özellikle renklerinden dolayı Barcelona'ya olan hayranlığını gizlemeyen Yusuf Yazıcı, İspanya'da oynamak istediğini dile getirmişti. 

Yusuf Yazıcı bu yılın başında verdiği röportajda kendisini İspanya'da takip eden takımlar olduğunu bilindiğini dile getirerek bu takımların isimlerini vermeyi tercih etmediğini belirtmişti. 

HAYALİ GERÇEK OLABİLİR
İspanyollar Yusuf Yazıcı'nın bu şekilde üst düzey performans gösterdiği takdirde Yusuf Yazıcı'nın İspanya hayalini gerçekleştirebileceğinin altını çizmişti.

Editör: Haber Merkezi