Fenerbahçe'de geçen sezon Erol Bulut'un gönderilmesinin ardından son 10 haftada sportif direktör Emre Belözoğlu teknik direktör olarak görev yapmıştı.

Emre Belözoğlu için flaş bir iddia gündeme geldi.

ŞAMPİYONLUĞUN KAPISINDAN DÖNDÜ 

10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe, ligin bitimine 2 hafta kala Sivasspor'a yenilerek şampiyonluğu Beşiktaş'a kaybetmişti.

YOLLAR AYRILMIŞTI 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha sonra düzenlediği basın toplantısında "Yabancı hoca ile göreve devam etme kararı aldık" diyerek Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.

MİLLİ TAKIM İÇİN GÜNDEME GELDİ 

40 yaşındaki Emre'nin Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcısı olacağı iddia edilmişti.

Emre Belözoğlu daha sonra yaptığı açıklamada "Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Beni ve ailemi gururlandırdınız. Şenol Hocamızla görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde süreç netlik kazanacaktır. Gelişmeleri paylaşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

ÜPER LİG EKİBİNDEN BELÖZOĞLU HAMLESİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre bu süreçte herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayan Emre Belözoğlu için İtalya takımları gündem gelse de resmi bir girişim olmayınca Süper Lig'den sürpriz bir teklif gündeme geldi.

Çaykur Rizespor'un geçtiğimiz hafta sahasında Hatayspor'a 2-0 yenilmesinin ardından Bülent Uygun'un ayrılığı gündeme gelmiş ancak tecrübeli teknik adamın başkan Tahir Kıran ve yönetimle yaptığı görüşme sonrası hocayla 'şimdilik' devam kararı çıkmıştı.

Bu hafta deplasmanda Adana Demirspor'a 3-1 yenilen ve silik bir görüntü sergileyen Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'un biletinin kesildiği iddia edildi.

BELÖZOĞLU İLE RESMİ TEMASLAR BAŞLADI 

Karadeniz ekibinde yönetim yeni teknik direktör arayışlarına derhal başlarken listenin ilk sırasına Emre Belözoğlu'nun adı yazıldı. Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından milli takımla görüşen ancak anlaşma sağlanamayan Emre Belözoğlu ile resmi temaslara başlandı.

GÖKHAN GÖNÜL İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR 

Süper Lig'de bu sezon yaz transfer dönemin imza attığı Çaykur Rizespor'da forma giyen Gökhan Gönül de eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nu ikna etmeye çalışıyor.

DİĞER ADAYLAR..

Çaykur Rizespor, Emre Belözoğlu ile anlaşamaması halinde B planı olarak Samet Aybaba'yı belirledi. Karadeniz ekibi, Belözoğlu'ndan ret yemesi durumunda, son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba'nın kapısını çalacak. Süper Lig ekibinde Emre Belözoğlu ve Samey Aybaba'dan sonra gelen diğer adaylar ise şu an için boşta olan başarılı teknik direktörler Çağdaş Atan ve Tamer Tuna olarak belirlendi.

Editör: Haber Merkezi