SONNOKTA SPOR MERKEZİ - TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 6 maçta 16 puan toplayan, 7’inci hafta maçında ise deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor’a 2-1 mağlup olarak hem ilk yenilgisini alan hem de liderliği kaybeden Gümüşhanespor,  alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İzmir ekibi Karşıyaka’yı ağırladı. Ev sahibi ekibin sahasının bakımda olmasından dolayı karşılaşma Bayburt Genç Osman Stadı’nda oynandı. Bol gollü geçen mücadele Kırmızı-Beyazlıların 5-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

HASRET SONA ERDİ!
TFF 3. Lig 1. Grup’ta son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından son sıraya demir atan ve taraftarını üzen Yomraspor, bugün saha ve seyircisi önünde Erzin Belediyespor’u konuk etti. Haftalardır süren galibiyet özlemini Erzin Belediyespor karşısında sona erdiren Mor-Beyazlılar, attıkları tek gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldılar.

3 GOLE 3 PUAN
Ligde son hafta Utaş Uşakspor karşısında iyi oynamasına rağmen sahadan 1-0 mağlup ayrılmaktan kurtulamayan Baysal İnşaat Düzyurtspor, bugün saat Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda kendisinden iki puan fazla Tekirdağspor ile karşılaştı. Turuncu-Yeşil-Beyazlılar, Uşak karşısında aldığı şanssız yenilgiyi Tekirdağ karşısında attığı 3 gol ile telafi etti.

Editör: Haber Merkezi