Süper Lig'de yeni sezon fikstürü belli oldu. Bununla beraber yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Trabzonspor'un durumunu yakından takip ettiği Alexander Sörloth'la ilgili ilk açıklama geldi.

TÜRKİYE'DE GOL KRALLIĞI YAŞADI 
Norveç Milli Takımı'nda da forma giyen Alexander Sörloth, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla Süper Lig'e damga vurdu. Sörloth, Süper Lig'de attığı 24 golle sezonu gol kralı olarak tamamladı.

SORLOTH'LA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU 
Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'i çalıştıran Jesse Marsch, Norveçli futbolcuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Norveçli golcünün son durumu ve Leipzig'de kalıp kalmayacağının cevabı...

LEIPZIG'DE KALACAK MI? 
Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği Alexander Sörloth’un durumu, yeni hocasının kendisiyle ilgili vereceği karara göre belli olacak.

TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLADI 
Nagelsmann’ın Bayern Münih’in başına geçmesinin ardından RB Leipzig teknik direktörü olan Jesse Marsch, göreve gelmesinin ardından oyuncunun antrenmanlardaki performansını görmek istediğini dile getirmişti.

PERFORMANSINDAN MEMNUN 
RB Leipzig teknik direktörü Alexander Sörloth’un antrenmanlardaki performansıyla ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Norveçli golcünün çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen Marsch “Sörloth her gün çok çalışıyor. Çalışmalarından memnunum. Antrenmanlarda ortaya koyduğu çaba ve idmanlara yaklaşımı harika. Fizik açıdan da son derece kuvvetli” dedi.

(Skorer)

Editör: Haber Merkezi