Süper Lig'de ardı ardına gelen koronavirüs vakaları sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş bir hareket geldi. Çebi, liglerin 15 gün geç başlaması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.

Hem Beşiktaş hem Antalyaspor korona mağduru

Süper Kupa mücadelesinde Katar'da karşı karşıya gelecek Beşiktaş ve Antalyaspor, ardı ardına gelen koronavirüs vakaları nedeniyle kadro oluşturmakta zorluk çekiyor. Hastalığın diğer Süper Lig kulüplerini de etkilemesinden sonra Beşiktaş, TFF'ye başvurdu.

TFF'ye başvuru: Süper Lig 15 gün geç başlasın

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'ye koronovirüs vakaları nedeniyle Süper Lig'de ikinci yarının 15 gün geç başlaması talebini iletti. TFF, konuyu değerlendiremeye alırken konuyla ilgili Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın açıklama yapacağı öğrenildi

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal yok

Beşiktaş'ta Süper Kupa öncesi 7 futbolcunun hastalığı bulunuyor. Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.  Finalin diğer takımı Antalyaspor da Covid-19 testi pozitif çıkan bir futbolcu ile temaslı 3 futbolcunun maç kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Editör: Haber Merkezi