Fransa'nın Paris Saint-Germain Kulübü (PSG), Trabzon’da futbol akademisi açarak geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmeyi hedefliyor.

FUTBOLCU YETİŞTİRİLECEK
Amerika Birleşik Devletleri'nden Katar'a kadar pek çok ülkede futbol akademisi olan PSG, Türkiye'nin de birçok şehrinde açtığı akademilerle futbolcu yetiştirmek için faaliyetlerini sürdürüyor.

5 ŞUBAT'TA AÇILIYOR
5 Şubat’ta Trabzon Bahçecik Arena Spor Tesislerinde açılacak olan PSG Akademi’de İngilizce eğitimi ile pedagog ve diyetisyen dersleri olacak.

3-19 YAŞ ARASINDA OLACAK
Paris Saint-Germain Futbol Akademisi Trabzon Kurucusu Emre Yurtsever, eğitime katılacakların 3-19 yaş aralığında olacağını belirtti.

KAYITLAR BAŞLADI
Trabzon'da açılacak olan PSG Akademi için kayıtlar da başladı.

YURTSEVER: ''MESSİ, NEYMAR VE MBAPPE İLE TANIŞMA FIRSATI''
Paris Saint-Germain Futbol Akademisi Trabzon Kurucusu Emre Yurtsever, genç futbolcu adaylarının Messi, Neymar ve Mbappe gibi yıldızlar ile tanışma fırsatı yakalacağını belirterek, açıklamasında, “Sporcularımız 27 Şubat’ta Fransa'ya gidecek, PSG altyapısı ile antrenman ve maçlar yaparak yeteneklerini sergileyecek, dünyanın en iyi oyuncularının olduğu Messi, Neymar, Mbappe ile tanışma fırsatı yakalayacaklar” ifadelerini kullandı.

ANTRENMAN METODOLOGİSİ FRANSA’DAN
Antrenmanlar için de bilgi veren Emre Yurtsever, ''Tüm antrenman metodologisinin Fransa'dan gelerek, antrenörlerimizin saha içi uygulamaları ile tamamlanacak.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi