Yeni sezonda Okan Buruk'un liderliğinde lige iddialı başlamak isteyen Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

BUGÜNE KADAR 2 TRANSFER AÇIKLANDI

Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ve Altay'dan da Kazımcan Karataş transferlerini açıklayan Galatasaray yeni bir hamle daha yapmak istiyor.

NWAKEME İÇİN BOMBA İDDİA

Nijeryalı yıldızın gösterdiği performans sonrası talipleri artarken teklifler de gelmeye başladı. Daha önce de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de görüşmeler yaptığı Nwakaeme için yeni bir bomba iddia gündeme geldi.

Daha önce Fenerbahçe'den yıllık 3.5 milyon Euro istediği ortaya çıkan Nwakaeme bu sefer de yeniden Galatasaray ile temasa geçti.

G.SARAY OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Fanatik'in haberine göre, para konusunda Trabzonspor ile anlaşamayan Nwakaeme'nin Galatasaray ile yeniden görüşmelere başladığı iddia edildi.

Okan Buruk'u takımın başına getiren yönetim, hocanın transfer raporları doğrultusunda hareket ederken Nijeryalı yıldızla masaya oturdu.

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Yönetim ve oyuncu arasında sıkı pazarlıkların yapıldığı ve görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Nwakaeme'nin transfermarkt'taki piyasa değeri 5 milyon Euro olarak görülüyor.

Nwakaeme, Trabzonspor ile kariyerinde 120 maça çıkmış ve 41 gol ve 36 asist katkısında bulundu.

Nwakaeme 2018 yılında Hapoel Beer Sheva'dan 1.10 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

Editör: Haber Merkezi