SONNOKTA SPOR MERKEZİ - TFF 3. Lig 1. Grup’ta dün deplasmanda Bergama Belediyespor’un konuğu olan Ofspor, rakibini bozguna uğrattı. Sezonun ilk iki maçını kazanan ancak daha sonra oynadığı 3 maçta sadece 1 puan çıkartan Bordo-Mavililer, İzmir’de şaha kalktı. Bergama karşısında mükemmele yakın bir futbol ortaya koyan Ofspor, henüz 24. dakikada Furkan Aydın’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Devre arasına 1-0’lık üstünlükle giden Bordo-Mavililer, ikinci yarıda coştukça coştu. İlk golün sahibi Furkan Aydın, 54’üncü dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 63’de bu kez Furkan Karabatak sahneye çıktı ve durumu 3-0 yaptı. 86’da ise son sözü Niyazi söyleyerek, skoru tayin eden golü kaydetti. Ofspor böylece 3 hafta sonra 3 puanla tanışmış oldu.

STAT: 14 Eylül/İzmir
HAKEMLER: Raşit Yorgancılar***, Serdar Soydan***, Serhat Sağır***
BERGAMA Bld.: Kazım*, Emre*, Ahmet*, Hüseyin Teker*, Erdin*, Berk*, Samet*, Hakan Çakır* (Dk.65 Mehmet Mert*), Berkant İstanbul*, Ozan Murat* (Dk.22 Kaan Çebi**), Hacı Ömer*
OFSPOR: Beycan* (Dk.11 Yunus Emre***), Onur Çakır***, Muhammet***, Selim***, Hüseyin***, Furkan Karabatak***, Sergen***, Mustafa Emin***, Fatih***, Furkan Aydın**** (Dk.73 Canberk**), Talha Aydemir*** (Dk.81 Niyazi***)
GOLLER: Dk.24 ve 54 Furkan Aydın, Dk.63 Furkan Karabatak, Dk.86 Niyazi (Ofspor)
KIRMIZI KART: Dk.81 Berkant (Bergama Beld.)

Editör: Haber Merkezi