Maçın ardından konuşan Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, “Mücadele uzun sürdü. Hem rakiple hem hakemle mücadele ettik. İki takımın, lehine aleyhine verdiği kararlarla bu sezon olduğu gibi hakemlerle mücadele etmeye devam ediyoruz. 
Trabzonspor’u kutlamak istiyorum. İyi oynadılar. Belki oyun olarak baktığımızda bizden daha çok pozisyona girdiler. bizim sıkıntımız özellikle 11 eksikle bu maça çıktık. Hücuma geçişlerde kreatif eksiklik yaşadık. Bir çok oyuncumuz eksikti.  

CÜNEYT ÇAKIR NEDEN ATANMADI
 Bütün hocumu ateşleyecek oyuncular sakat olduğu için oynamadı. Çok net pozisyonlar vermedik. Kendi hatalarımızdan iki gol yedik. İkinci golün hakem hatası olduğunu düşünüyorum. Çünkü belli bir dokunma var. Çekme var, koldan tutma var. Neden inat ediyorlar. Neden VAR’a gitmekte inat ediyorlar. Bu senenin büyük bölümünde başarısız olmuş hakem organizasyonları görüyoruz. 
Hakem atamalarını anlamıyoruz. Burada Süper Kupa finali var, Cüneyt Çakır gibi hakem var. Verin yönetsin.
Trabzonspor’u kutlamak istiyorum. Hak ettikleri galibiyet aldılar. Biz ne kadar şikayet etsekte ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyan Trabzonspor vardı. Hem Abdulla hocayı hem de Trabzonspor’u tebrik etmek istiyorum”  

YAŞAR KEMAL UĞURLUYU TEBRİK ETMEDİM
Hakemlerle ilgili serzenişlerini dile getiren Okan Buruk, “Gerginlikler oluyor. İki takımda maçın başından beri hakemi beğenmedi. İki takımda hakemle ilgili şikayetlerini 4. hakeme iletti. Abdullah hocanın da çok itirazları oldu. Kulübeler arasında bu tür şeyler oluyor. Keşke olmasaydı. Maçın sonunda gidip hepsini tek tek tebrik ettik. Hak ettikleri kupa var. Oy yüzden oyuncuları, teknik heyeti tebrik ettim. Sadece Yaşar Kemal Uğurlu’yu tebrik etmedim. Yan hakemleri de tebrik ettim. Sadece Yaşar Kemal Uğurlu’yu tebrik etmedim” dedi.

Editör: Haber Merkezi