Bordo mavililerde Eddie Newton'ı koltuğundan eden Mehmet Altıparmak'la Kasımpaşa, yollarını ayırdı. 

Ajansspor'un haberinde Kasımpaşa'da Mehmet Altıparmak'la yolların neden ayrıldığının detaylarına yer verildi. 

Kasımpaşa'da Trabzonspor galibiyeti sonrası İstanbul yolculuğu başlamadan önce kulüp Ceo'su Serkan Reçber, Turgay Ciner'le görüşerek ayrılık kararını Altıparmak'a söyledi. 

Trabzonspor galibiyeti sonrası bu kararla şok olan deneyimli teknik direktör, İngiltere'de olan Ciner ile telefonda görüştü. Görüşmeden ayrılık kararı çıktı. 

Turgay Ciner'in bu kararı almasındaki neden Mehmet Altıparmak'ın yeni transferleri oynatmaması ve kadrosuna müdahale ettirmemesi oldu. Altıparmak kadrosuna asla müdahale ettirmeyeceğini iletti. 

Havutçu'yu devre arasında gönderdi! 
Sürpriz hoca değişiklikleri olan Kasımpaşa'da geçen sezon Tayfur Havutçu'ya ayrılık kararı Trabzonspor maçının devre arasında tebliğ edilmişti. İlk yarısı 3-0 biten mücadeleyi 6-0 Trabzonspor kazanmıştı. 

Trabzonspor maçlarından sonra hoca gidiyor! 
2018-2019 sezonunun 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a yenilen Kasımpaşa'da Kemal Özdeş ile yollar ayrılmıştı. 

2019-2020 sezonunda ise 18. haftada deplasmanda alınan 6-0'lık Trabzonspor yenilgisinden sonra Tayfur Havutçu'nun görevine son verilmişti. 

Bu sezon ise 7. haftada deplasmanda oynanan Trabzonspor maçı sonrası 3 puan kazanılmasına rağmen Paşa'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı. 

Adaylar kimler?
Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Kasımpaşa'da teknik direktör adayları Fatih Tekke, Murat Duman, Hüseyin Çimşir, Yalçın Koşukavak ve Tamer Tuna oldu.

Editör: Haber Merkezi