Süper Lig'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Göztepe'de dün alınan Sivasspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Bayram Bektaş istifa etti. Göztepe tarafından yapılan açıklamada, karşılıklı görüşmeler sonucunda genç çalıştırıcının istifasının kabul edildiği duyuruldu. 

Sezon başında Tamer Tuna sonrası Göztepe'nin başına geçen Bayram Bektaş, 15 maç sonunda hiç beraberlik almazken, 6 kez sahadan galibiyetle ayrıldı ve 4'ü üst üste olmak üzere toplam 9 maçtan puan çıkaramadı. Göztepe bu maçlarda 15 gol kaydederken, kalesinde ise 19 gol gördü. 

Göztepe, resmi sitesinden yaptığı şu açıklamayla ayrılığı duyurdu: 
Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında istifasını Başkanımız Mehmet Sepil’e sunmuştur. Bunun üzerine yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda Bayram Bektaş'ın almış olduğu istifa kararı kabul edilmiştir. 

Bugün Urla Adnan Süvari Tesisleri'mizde gerçekleşen veda toplantısında konuşan Başkanımız Mehmet Sepil "Hayatta en çok üzüldüğüm günlerden biri bugün. Hayat böyle bir şey maalesef. Hocamızla görüştük beraber ve neticede böyle bir değişim yapmaya karar verdik. Hocamız çok kaliteli bir insan hepinizin önünde kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi