Şampiyonluk yaşadığı Lille ile yeni sezonda istediği forma şansını yakalayaman Lille, Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer olmuştu. Satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar CSKA forması giyecek olan milli futbolcu hazırlık kampında gösteridiği performansla övgü aldı.

Rus basını o sıkıntıya dikkat çekti

Her ne kadar Yusuf, 3 hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla şimdiden takımın önemli bir parçası olacağını gösterse de Rus basını Yusuf Yazıcı'nın Lille'de yaşadığı sorunlarla karşılaşacağına dikkat çekti.

Eski hocaları "Yusuf Yazıcı defans yapmıyor" demişti

Lille'de forma giyerken Yusuf Yazıcı'nın teknik direktörlüklerini yapan Christophe Galtier ve Jocelyn Gourvennec yıldız oyuncunun oyunun sadece hücum bölgesinde olduğunu takım savunmasını yapmakta sıkıntılar yaşadığını belirtmişti. 

Aynı sorunla karşı karşıya kalabilir 

Rus bobsoccer spor sitesi de CSKA Moskova'nın orta saha yapılanmasını mercek altına aldı. 4-2-3-1 dizilişinde sahaya çıkan Moskova temsilcisinin orta sahada geriye dönüşlerde problem yaşadığı ve çok sık kontra atak yediğine değindi. Yusuf Yazıcı'nın yeni takımının dizilişinde forvet arkası oynaması bekleniyor. Arkasında görev alan Maxim Mukhin ve Kirill Nababkin'in orta sahada sorun yaşadığına değinen Rus basını takım defansı anlamında genel sorun yaşayan Yusuf Yazıcı'nın Lille'de yaşadığı sorunlarla yine karşı karşıya kalacağına işaret ediyor.

"En üretken oyuncu"

CSKA Moskova'nın İspanya'daki kampında hazırlık maçlarında forma giyen Yusuf Yazıcı kişisel performansıyla tam not aldı. Çıktığı ilk maçta asist yapan yıldız oyuncu görev aldığı maçlarda tekniğini konuşturdu. Rus basını Yusuf Yazıcı için, "en üretken oyuncu" yorumunu yaptı.

Editör: Haber Merkezi