TERTEMİZ MAÇ

Trabzonspor, yeni stadı Medical Park Arena’da oynadığı  ilk maçta güzel futbolla  Gaziantepspor’u 4-0 mağlup ederek  yeni sayfayı muhteşem bir  başlangıçla çevirmişti. Lakin bu maçta taraftarların rakip takımın teknik direktörü Bülent  Uygun’a yaptıkları, ‘şike yapsana tezahüratı yüzünden TFF tarafından cezalandırılan  Bordo-Mavililer, Alanyaspor müsabakasını neredeyse seyircisiz oynayacak. Çünkü  Gaziantep maçını izleyen taraftarların çoğunun elektronik bileti bu maç için  bloke edildi.

MALUMUN İLAMI!

Oysa aynı TFF, Bülent Uygun’un teknik direktörlüğünü yaptığı  dönemdeki  Eskişehirspor’un Fenerbahçe maçında şike, yaptığını, Trabzonspor karşılaşmasında da teşvik  aldığını kabul etmiş,  Uygun’u  da cezalandırmış ,  bir süre  sonra da bu cezayı kaldırmıştı. Şimdi ortada  küfür yokken, sahaya atılan yabancı bir madde yokken, Trabzonspor’a  bu  kadar büyük  ceza verilmesinin gerekçesi yoksa   malumun  ilamı  mı? 

KAPIDAKİ TEHLİKE

Yabancı futbolcuları bahane ederek,”5 Yıl Avrupa Kupalarına katılmasak ne olur” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım  acaba bir şeyler mi biliyor”. Ya da İstanbul’un 3 kulüp başkanının geçtiğimiz günlerde bir araya gelip benzer şeyler konuştukları iddiası doğru mu? Yoksa Hakan Çalhanoğlu davasını karara bağlayan FİFA’da, sıra şike dosyasına mı geldi?  Bu yüzden soruyoruz, Ey TFF yetkilileri, Nedir bu telaşınız , Yolun sonu mu gözüküyor?

Servet ÖZKARA / yorum haber

sonnokta gazetesi

Editör: Haber Merkezi