Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, 27 yıl sonra ilk kez iç sahada üst üste 3 maç kaybetti. Şok yenilginin ardından Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin'den çok konuşulacak iddia geldi. 

Sinan Engin yaptığı açıklamada ''Bir tane oyuncu var, biz o oyuncuyu bir bölüm Trabzon, bir bölüm Beşiktaş'ın hepsi gibi zannediyoruz. Üstüne üstlük iyi de yaşamıyor. Bir oyuna girişi var, oyunda koşuşu var, yazık diyorum. Bu Sosa'ya bu kadar bel bağlıyorsun, planlama yapıyorsun, bizim orta sahadaki liderimiz olacak diyorsun.'' ifadelerine yer verdi. 

YOLLAR AYRILACAK MI? 
Sinan Engin açıklamaların devamında, ''Jose Sosa, Acun Ilıcalı gibi oynuyor, aynı tempoda oynuyor. Acun Ilıcalı hiç para toplamaya falan uğraşmasın kulübe, biraz antrenman yapsın, Acun'un da ayakları iyi. Biz eski Sosa'yı arıyoruz. Messi istediği kadar yetenekli olsun, fizik olarak iyi değilse Messi'lik biter. Gücün, tempon yoksa, fizik olarak iyi olamazsan ezerler sizi. İkili mücadelelerde ayakta duramıyor, topu adama çarptırıyor. Sosa böyle devam ederse, ilk gidecek oyuncu Sosa.'' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi