Fenerbahçe'de Jose Sosa, sakatlığı nedeniyle son 7 maça yerini alamamıştı. Takımla çalışmalara başlayan Jose Sosa, gözünü milli aradan sonra eski takımı Trabzonspor'a karşı oynayacakları karşılaşmaya dikti.

Formasını giyip sahada takımına yardımcı olmayı çok özlediğini söyleyen tecrübeli orta saha oyuncusu, "Bu sezon sadece ben değil, takım olarak sakatlıktan çok çektik. Önemli eksiklere rağmen arkadaşlarım Süper Lig'de liderliği ele geçirmeyi başardı. Şimdi çok zor bir deplasmana Trabzon'a gideceğiz. Oraya lider olarak çıkacak olmak hepimize ayrı bir moral ve motivasyon sağlayacak." dedi.

Sosa, "Yeniden sahada olmak için gün sayıyorum. Kritik Trabzonspor karşılaşmasında görev yapmayı dört gözle bekliyorum. Kazanmamız halinde, ligin zirvesindeki yerimizi daha da sağlamlaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Jose Sosa, kendi bölgesi için orta sahada rekabetin iyice kızıştığına dikkat çekerek, "Benim pozisyonumda çok kaliteli oyuncular bulunuyor. Herkes formayı kapmak için ne kadar çok çalışması ve mücadele etmesi gerektiğinin farkında. Kimsenin yeri garanti gözükmüyor. Bu da sahaya olumlu yansıyor." yorumunu yaptı. (fanatik) 

Editör: Haber Merkezi