Kocaelispor’un başarılı savunma oyuncusu Semih Karadeniz, şehre 1. Lig takımı olarak döneceklerini ifade etti.

UMUDUMUZU YİTİRMEDİK
Hekimoğlu maçlarını ve ikinci maçın ardından kendisine kalkışılan saldırı ile ilgili konuşan Semih şu ifadelere yer verdi: İlk Hekimoğlu maçında bir birimizi tarttık. Pozisyon vermedik ve golleri kaçıran biz olmuştuk.Bu maçın ardından turu geçeceğimize çok inandık. Trabzon deplasmanı zordu. İlk golü bulduk ve büyük bir avantaj elde ettik. Devre arasında “Bu işin üstesinden geleceğiz” demiştik. İkinci yarıda bize yakışmayan iki gol yedik. Ancak maçı bırakmadık. Biliyorduk ki umutların bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar. Çok şükür Allah nasip etti, 2-2’yi yakaladık ve finale kaldık.

ÇOK AYIP BİR ŞEY
Maçın ardından beklemediğim bir tepki ile karşılaştım. Oysaki maç içinde asla bir saygısızlığım olmadı. Ben sevincimi taraftarımla yaşadım. Şu unutulmasın... Trabzon’a, Trabzonspor’a saygım sonsuz. Benim memleketim Trabzon ve burada yetiştim. Ama bu final benim başarım, mücadelemin karşılığı. Sevinmek hakkım, fotoğraf da çekileceğim. Tribünden taraftarımız formayı istedi. Formamı verirken birden bize saldırmaya başladılar… Ne olduğunu anlayamadım. Bir de beni Trabzon’da kötü lanse ediyorlar. Bu çok ayıp, onur kırıcı bir şey.

HERKESİN İÇİ RAHAT OLSUN
Sakarya maçında tansiyon yüksek olacak. Zor bir maç. Derbi sonuçta ve final… İki takım da uzun yıllardır beklediği 1. Lig’e çıkmak için mücadele edecek ve bu maç uzun yıllar boyunca unutulmayacak. Kısacası anlamı ve önemli çok büyük. Yüzde yüz konsantreyiz. Buralara kadar geldik. Onların da emeği var, bizim de emeğimiz var. Allah bize nasip eder inşallah. Rakibimizi tanıyoruz. Son oynanan Play-Off maçlarını analiz ettik. Herkesin içi rahat olsun. Cesaretli bir şekilde mücadele edip, rakibin kim olduğuna bakmadan, çıkacağız ve elimizden gelen mücadeleyi gösterip İzmit’e 1. Lig takımı olarak döneceğiz.

(Kocaeli Gazetesi)

Editör: Haber Merkezi