2.lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon FK transferde hız kesmiyor. Kırmızı- Lacivertliler daha önce anlaşmaya vardığı Almanya’nın 1860 München II takımının stoperleri Erkut Satılmış ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında yapılan imza töreninde Hekimoğlu Trabzon FK Başkanvekili Suat Hekimoğlu hazır bulundu.

Hekimoğlu, “Erkut takip etiğimiz oyuncuların arasında yer alıyordu. Futbol alt yapısını Almanya da almış genç bir kardeşimiz. Başarılı olacağına inancımız tam. Kendisinden uzun süre faydalanmak istiyoruz. Bu yüzden 4.5yıllık sözleşme imzaladık. Türk futboluna ve takımımıza hayırlı olsun” dedi.

Kendimi kabul ettireceğim
Hekimoğlu Trabzon FK’ya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Erkut Satılmış, “Hedefi olan bir takıma geldim. Gördüğüm yakın ilgi ve arkadaşlık ortamı beni etkiledi. Türkiye’ye kalıcı olmak için geldim. Futbol şehri olan Trabzon’da futbola aşık bir camiada oynayacağım için gerçekten mutluyum. Kendimi yalnız hissetmeyeceğim bir kulüpte sadece işimi yapacağım için mutluyum. Kısa sürede kendimi kabul ettireceğim” dedi.

ERKUT KİMDİR?
Erkut Satılmış 26 Aralık 1996 da Almanya'nın München şehrinde dünyaya geldi. 24 yaşındaki 1.91 cm boyunda. Stoper oynayan oyuncu, ön libero ve sol bekte görev verildiğinde oynayabiliyor.

Editör: Haber Merkezi