Denizlispor’da ikinci dönemini yaşayan Ogenyi Eddy Onazi ile yollar ayrıldı.

TFF 1. Lig ekibi Denizlispor ile 23 karşılaşmada görev alan 28 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu takımına 1 asistlik katkı sağlamıştı.

KARŞILIKLI ANLAŞILARAK YOLLAR AYRILDI!

Oyuncunun kulüpten tüm alacaklarını sildiğini belirten yeşil siyahlı kulüp yaptığı açıklamada, “Kulübümüz Profesyonel Futbol Şubesi ve teknik heyetimizin yaptığı değerlendirme sonucunda, profesyonel takım oyucumuz Ogenyi Eddy Onazi ile yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Oyuncu kulübümüzden alacaklı olduğu tüm alacaklarını silmiş ve karşılıklı fesih evraklarını imzalayarak serbest kalmıştır. Ogenyi Eddy Onazi’ye bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR'DA YAŞADIĞI ŞANSSIZ SAKATLIK KARİYERİNİ ETKİLEDİ

Trabzonspor ile 79 karşılaşmada forma giyen Onazi bordo mavili takımda 7 gol 4 asistlik performans gösterdi.

2019 yılında bordo mavili takımın kendi sahasında Çaykur Rizespor’u konuk ettiği karşılaşmada Aşil tendonu kopan Onazi’nin futbol kariyeri düşüşe geçmişti.

Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra FK Zalgiris Vilnius, SönderjyskE ve SönderjyskE Reserves takımlarının da formasını giyen Onazi beklentilerin uzağında kalarak 30 karşılaşmada 3 gol 1 asistlik skor katkısında bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi