Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası camiaya tüm takımlardan tebrik mesajı gelmedi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’dan zaten tebrik mesajı gelmesi beklenmezken, Anadolu’dan Trabzonspor’un büyüklüğünü kabullenemeyen kulüplerde tebrik mesajı yayınlamadı.  

Trabzonspor, Ahmet Çalık sezonunu; bitime 3 hafta kala şampiyon olarak tamamladı. Camiaya dünyanın dört bir yanından mesajlar gelirken Süper Lig'den bazı kulüplerin tebrik mesajı yayımlamaması dikkat çekti. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’dan zaten tebrik mesajı beklenmezken, bordo - mavililerin büyüklüğünü kabullenemeyen Anadolu Kulüpleri de İstanbul’un 3 büyütülmüş takımına ayak uydurdu. 

Tebrik mesajı göndermeyen Anadolu Kulüplerinin başında ise Antalyaspor geliyor. Antalyasporlu yöneticiler maç esnasında bazı oyuncularının darp edildiğini iddia etmişti. Ancak darp edildiği iddia edilen Antalyaspor kalecisi Boffin bu iddiaları yalanlamıştı.  Antalyaspor haricinde 4 Anadolu kulübü daha bordo - mavililerin şampiyonluğunu kutlamadı. Bu kulüpler Konyaspor, Sivasspor, küme düşen Malatyaspor ve Kayserispor. Kayserispor taraftarı ile Trabzonspor taraftarı arasındaki dostane diyaloğa rağmen kulübün tebrik mesajı yayınlamaması dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi