Fenerbahçe ile Ç.Rizespor arasında oynanan maçta Fenerbahçeli futbolcu Emenike'nin Ç.Rizesporlu futbolcuya yaptığı hareket gündeme oturdu. Habertürk Gazetesi yazarlarından Fatih Altaylı, Emenike'nin FIFA'ya şikayet edilmesi gerektiğini ifade etti.

Altaylı'nın açıklamalarından dikkat çeken bölüm;  İyi ki Suriyeli çocuklara yapılan davette Emenike orada yokmuş. Ben bu işi kabul edemiyorum. Emenike, Iraklı futbolcuya diyor ki kokuyorsun... Iraklı futbolcu da ona dese ki ulan şerefsiz sen de şike kokuyorsun dese ne olacaktı? Çocuk yine efendiymiş. Suriyeli çocukları oraya götürmek falan bunlar hoş şeyler de, buna darbe vuranlar, pisleyenler Emenike gibi adamlar.

UEFA'ya, FIFA'ya götürmek lazım. Irkçılık lan bu. Sen kimsin ya, sen kimsin ulan! 

Türkiye'de hiçbir şey kimsenin umurunda değil. Burası hakikaten zıvandan çıkmış bir ülkeye dönüştü. Ne olsa kimsenin umurunda değil. Hiçbir şeyi artık kimse takmıyor. Benim yemin ediyorum karnıma ağrılar giriyor artık. Her fırsatta yurtdışında seyahat falan bir şey olsa da gitsem diyorum. Bu olacak bir şey değil, kimsenin gıkı çıkmıyor. Bu manşetlik haber. Koyacaksın 'Irkçı'. İlla Afrika kökenliye yapılınca mı oluyor? Sen kimsin ya! Rizespor'a tavsiye ediyorum, bunu UEFA'ya kadar götürsünler. Olacak şey değil. Bu Emrelerin yaptığı rezillik kadar büyük, belki daha büyük.

Editör: Haber Merkezi