TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yomraspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam ediyor. Hekimoğlu Trabzon’u 2. Tur’da mağlup etmeyi başaran Mor-Beyazlılar dün de TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.

Ligde geride kalan 4 haftada 6 puan toplayabilen Raşit Çalık’ın öğrencileri, Türkiye Kupası’nda ise fırtına gibi esiyor. İlk 45 dakikası golsüz sona eren Şanlıurfaspor mücadelesinin ikinci yarısına etkili başlayan Mor-Beyazlılar 50’de Yaşar Kaan Yılmaz ile 1-0 öne geçti. 90 dakika sonunda skoru korumayı başaran Yomraspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını 4. Tur’a yazdırdı.

Oyuncularımı kutluyorum
Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, Şanlıurfaspor karşısında futbolcularının iyi bir mücadele örneği gösterdiğini söyledi. Çalık, “Oyuncularım güçlü rakipleri karşısında sahada basmadık yer bırakmadı. İkinci yarıda bulduğumuz golle de öne geçtik ve bir üst tura yükseldik. Bundan dolayı mutluyuz. Artık bu karşılaşma geride kaldı. Şimdi önümüzde sahamızda oynayacağımız Ergene Velimeşe maçı var. Bu olumlu görüntümüzü bu karşılaşmada da sahaya yansıtıp mücadeleden üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi