Avrupa, Trabzonspor’un geçen sezon Fransız ekibi Lille’ye rekor bir bonservis bedeliyle sattığı Yusuf Yazıcı’yı konuşmaya devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nin gol krallığında zirvede yer alan Yusuf için İngiltere'den bomba bir haber geldi.

Daily Mail'in haberine göre Hazard, Pepe, Gueye, Origi gibi yıldızları dünya futboluna kazandıran Lille şimdi de Yusuf Yazıcı'yı bir Avrupa devine göndermeye hazır. Yusuf’un, Premier Lig devi Arsenal'in transfer listesinin başında yer aldığı belirtildi.

İngilizlere göre 'Yeni Mesut Özil' olan Yusuf için Arsenal harekete geçti. Yusuf'un hayranı olan Arsene Wenger, oyuncuyu Trabzonspor’dayken de istemişti, ancak o dönem yapılan 14.5 milyon poundluk teklif kabul edilmemişti.

Haberde M.United ve Liverpool'un da ilgisinin olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde İspanyolların ünlü yayın organı AS da Yusuf Yazıcı'nın Barcelona'ya adım adım yaklaştığını yazmıştı.

Trabzonspor, Yusuf’un başka bir kulübe satılması halinde yüzde 20 pay hakkına sahip olacak. Lille’nin Yusuf için belirlediği bonservis bedelinin en az 30 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi