Lille'in Ocak ayı transfer döneminde CSKA Moskova'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Yusuf Yazıcı'nın geleceği merak konusu oldu. Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişimi başlatmasının ardından milli futbolcunun ülkeden ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Rus basınına açıklamalarda bulundu. Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezon Lille'in kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan Yusuf Yazıcı bu sezon adeta yedek kulübesine hapsoldu. Tecrübeli futbolcu genellikle sonradan dahil olduğu müsabakalarda 22 kez forma şansı buldu. 25 yaşındaki on numara 1 gol ve 1 asist üretti. Yusuf Yazıcı, devre arası transfer döneminde adı Türk kulüpleriyle de anılmasına rağmen Rusya'ya kiralandı. CSKA Moskova, 25 yaşındaki orta sahayı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

KRİZ SONRASI AYRILIK İDDİALARI 
Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişimi başlatmasının ardından henüz CSKA Moskova'da resmi maça çıkmayan Yusuf Yazıcı için ayrılık iddiaları gündeme geldi. 25 yaşındaki oyuncunun Fransa'ya döneceği belirtildi.

MENAJERİ KONUŞTU 
Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci bu gelişmeler sonrasında Rus basınına açıklamalarda bulundu. Adem Cebeci, Rusya'nın Sport 24 kanalına dikkat çekici ifadeler kullandı.

AYRILMAK GİBİ BİR İSTEĞİ YOK' 
Yusuf Yazıcı'nın da takımla birlikte Rusya'ya döndüğünü belirten Adem Cebeci, "Yusuf Yazıcı da kamp sonrası takımla birlikte Moskova'ya döndü. Şu anda CSKA Moskova'dan ayrılmak gibi bir isteği yok. Takımda kendini iyi hissediyor" diye konuştu.

3 HAZIRLIK MAÇINDA OYNADI 
Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'da 3 hazırlık maçında forma şansı buldu. 25 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 2 asistle takımına katkıda bulunarak başarılı bir performans sergiledi. Tecrübeli futbolcunun CSKA Moskova ile yeni anlaşma imzalamaması halinde Lille'le olan kontratı 30 Haziran 2024'te sona erecek. Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Editör: Haber Merkezi