Neresinden bakarsanız bakın bu galibiyete en çok ihtiyacı olan takım Trabzonspor'du. Ligdeki son 4 maçında 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan takımımız bu galibiyetle üstündeki kara bulutları bir nebze olsun dağıttı.

Hem hafta içi ve hem Ziraat Türkiye Kupa maçında bu kadar taraftarı buraya toplamak büyük takım işidir. Tebrikler.

Baştan rotasyonlu kadroyla güzel paslaşmalar, organize ataklar yapan ekibimiz yine sonuç bulmakta zorlandı.

Uğurcan'ın kaptan duruşu, Ahmetcan'ın dudak ısırtan performansı, Siopis'in bu takım bensiz olmaz deyişi, Kouassi'nin oyuna ayak uyduruşu güzeldi. Üst düzey mücadele, üst düzey varyasyonlar gördük. Tabi ataklarda sonuç olmayınca hep sıkıntı varmış gibi geldi bize. Halbuki standart oyuncu, standardın dışındaki sistem denemeleri göz ardı edilmemeli.

Rakipler bizi az buçuk çözmüş gibiler. Bize daha konsantre olduklarını biliyorduk zaten. Buna rağmen günün savaşçısı Cornelius ben buradayım dedi. Maç boyunca ikili üçlü sıkıştırılıp, çok tekme yedi.

Ne olursa olsun binlerce taraftarı Trabzon'un tatlı yağmurunda sevindirmek, yüreklerdeki duyguları yanaklardan aşağı akıtmak bambaşka geldi bize.

Şimdi sıra Adana'da...Bu galibiyetin morali biraz da olsa bize fayda sağlar. Daha iştahlı, daha inatçı, daha güçlü ve daha umutlu olmak gerekir. Bu heves takımımızı son düzlükte çifte kupayla uğurlarsa ne mutlu bize...

Hakemi konuşmaya gerek yok. Kötü yönetim ve taraftarı geren aleyhte düdükler alıştığımız şeyler. Onlara rağmen adımız Şampiyon olacak !!!