Trabzonspor üst üste 6.maçını da kazanarak büyük iş başardı. Geçtiğimiz hafta Malatyaspor karşısında adeta tarlayı andıran zeminde devam eden fırtına, bu akşamda yağmurda da devam etti.

Bakesetas’a yazımda ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Hafta içi basın toplantısın da yaşadığı tatsızlığa rağmen görüldü ki Bakesetas durumdan hiç etkilenmemiş ,konsantrasyonu bozulmamış, en azından sahaya bu olumsuzluğu yansıtmadı. Bu da gösterdi ki Bakesetas iyi bir profesyonel. Gaziantep takımı karşısında takımı galibiyete taşıması takdire değerdir. 

Geldiği günden beri takımına her karşılaşma doğrudan gol pası ya da gol ile katkı veren Bakesetas ne kadar değerli bir takım oyuncusu olduğunu da ortaya koymuş oldu.

Genel olarak maçı değerlendirirsek iki takım açısından üst düzey bir futbol ortaya konmasa da zor saha ve hava koşulları altında alınan 3 puan çok değerlidir. Yazılarımda ve yorumlarımda da  belirttiğim üzere son dört maçlık periyotta Trabzonspor, Beşiktaş galibiyetini 6 puan sayarsak 15 puan kazanmış oldu. 

Önümüzde ki hafta Başakşehir deplasmanından alınacak 3 puan ile beraber kendi sahasında Fenerbahçe karşısına çıkarsa Trabzonspor, Fenerbahçe maçında alacağı bir galibiyetle Fenerbahçe’nin büyük ihtimalle önüne geçerek zirvenin başına çok yaklaşacaktır.