Trabzonspor puanları saçmaya devam ediyor. Karşılaşma öncesi Giresunspor mücadelesinin çok zorlu geçeceğini Giresun takımının derli toplu ve kendi ölçüsünde çok iyi bir takım olduğunu özellikle belirtmiştim.

Karşılaşmada, mücadelenin Giresunspor’un golünden sonraki bölümünü bir kenara koyarsak Trabzonspor sahada adeta yoktu.

Geçtiğimiz hafta ki yazımda da belirttiğim üzere Sivas deplasmanında alınan puan en az 3 puan kadar önemliydi. Amaa Giresun mücadelesinde kaybedilen puanlar ve kötü futbol Trabzonspor’un başına çok işler açmadan bir an önce tedbirler alınmalı.

Ligin boyunun kısaldığı haftalarda Trabzonspor’san ki şampiyonluğu garantilemiş gibi bir görüntü ortaya koymaya başladı ve bu çok tehlikeli bir durum önde durmak her zaman daha zordur arkadan gelenler ise liderin puan kaybetmesinden daha da hırslanır ve palazlanır.

Trabzonspor sahada yoktu dedik ve sahada olmadığını, uzatma dakikalarında ele geçen şansa rağmen, tekrar edilen penaltı atışına rağmen iki atışında kaleciye isabet edilmesi adeta onayladı. Büyük takım oyuncusu iki penaltı üst üste kaçırmaz kaçıramaz böyle bir lüksü yok. Trabzonspor’da Polonyalı oyuncuyu da beğenmedim vasat bir görüntü ortaya koydu.

Trabzonspor, bir an önce toparlanmalı ve yeniden yükselişe geçmelidir.