Maça beklediğim gibi başlayan bir Trabzonspor takımı vardı sahada. Alanyaspor daha derli toplu, ne oynadığını bilen ve pozisyona giren bir takım görünümünde oyuna başladı. Bu anlayışları ilk yarı gol pozisyonlarını kalemizde görmemize neden oldu.

Trabzonspor’da yine orta saha sıkıntısı devan ediyor, öne oynama sıkıntısı had safhada, takımın orta sahasında öne oynamayı seven A.Parmak neden ilk onbirde oyuna başlamadı? Baker kaç haftadır oynamıyor neden sahada? Nwkaeme’yi artık bu ligde çözdüler, bir tane sol ayağıyla orta atmadı. Bence artık farklı işler yapması gerek sahada. Ekuban, sağ tarafta çok yalnız kaldı ve oyuna katkısı hiç olmadı. İlk yarı takım olma ruhunu ve galibiyeti isteyen bir Alanyaspor vardı sahada.

Sıkıntılar aynı, hep aynı, bu sıkıntılara artık bir çözüm bulmak lazım. İkinci yarıya istekli başladı Bordo-mavililer fakat beş dakika sonra oyun yeniden Alanyaspor lehine döndü ve golü yedik. Uğurcan’ın öz güveni, hatalı attığı pas ve geri dönüşü golü yememiz, zincirleme gelişen olayda Serkan’ın kademeye giremeyişi ve hazin son. Serkan’la neden başlıyorsun Avcı hocam? Zaten Serkan’ın hata yapmasını bekleyen insanlara neden koz veriyorsun. Ve oyundan alıyorsun.

Oyuncu değişikliğinde çok geç kaldık Abdullah hocam. Trabzonspor deneme tahtası değil. Güzel işler yaptın fakat bu maçta çok geç kaldın.

Uğurcan kötü başladı oyuna ve kötü bitirdi. Hafta içi çıkan transfer haberleri senin psikolojini bozdu bence! Sen Trabzonspor’un kalecisinin bunu bilerek maçlara çık. Form düşüklüğü var sende.

Trabzonspor futbolcu topluluğu istemedi bu maçı. Teknik ekipte istemedi. Alanya’ya yenilmek zoruma gitti. Olmadı be Abdullah Avcı olmadı.

Birde tribünde Alanyalılar çok rahatlar. Buna izin vermemek lazım.

Kadro yanlış, hesap yanlış, orta saha yanlış ve son olarak bu takımdan çok şey beklemeye gerek yok. Bence, sezonu böyle bitirelim.