Trabzonspor, Gaziantep FK karşılaşmasında beklenmedik bir şekilde hayatını kaybeden Bülent Akyazıcı’nın anılması çok anlamlıydı. Düşünenlere teşekkür etmek gerekir.

Karşılaşmaya gelecek olursak herkesin gözü kulağı haftanın son maçındaydı.

Özellikle Bakasetas ve Hamşik’in yokluğunda zor maç olacağı tahmin edilen Gaziantep FK maçının kilidini Abdulkadir Ömür’ün orta, şut karışımı vuruşu jeneriklik golle açtı. Golün ardından durağan geçen maç birden bire hızlandı.

Kora kor geçen müsabakada Gaziantepspor’un baskılı oyununa rağmen golü bulamazken, Trabzonspor yakaladığı 2.pozisyonu da Djaniny ayağından 2.gol geldi. Golün ardından baskıyı artıran Bordo mavililer 3.gole yakın taraftı. Özellikle kontra ataklarda etkili olan bordo mavililer son vuruşları yapmakta beceriksizdi. Zaten becerikli olsaydı farkı tahmin edemezdik.

Bunlar olurken perdeyi Djaniny’nin alda at dercesine attığı pas Cornellius tarafından 3.gol oldu. Bu arada Gaziantep’te farkı kapatmak için büyük mücadele verdi. Şansın Trabzonspor’un yanında oluşu Şampiyonluk yolunda emin adımlarla giden Trabzonspor için büyük etken.

Yenilmezlik rekoruna bir yenisini ekleyen bordo mavililer namağlup unvanını korumakta kararlı. Kalın sağlıcakla...