Şalpazarı Belediyesinde 27 yıllık Mali Hizmetler Müdürü olan Nihat Çakır, emekli olduktan sonra mesai arkadaşları tarafından uğurlandı. 

Şalpazarı ilçe vatandaşları ve belediye çalışanları tarafından sevilen Mali Hizmetler Müdürü Nihat Çakır, 27 yıllık meslek hayatından sonra emekliye ayrıldı.

Emekliliğinin son gününde Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Başkan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Özendi  ile Belediye personelleri ile bir araya gelen Nihat Çakır mesai arkadaşlarından helallik aldı.

Emekli olan Nihat Çakır; ‘Şalpazarı Belediyesi’nde çalışmaktan her zaman büyük onur ve gurur duydum. Öncü ve örnek projeleri gerçekleştiren Şalpazarı Belediyesi’ndeki görevimden bugün itibariyle emekli olarak ayrılıyorum. Burada çalışmış olmaktan her zaman onur ve gurur duyacağım,Şalpazarı Belediyesi’nde aralıksız 27 yıllık hizmet süresince beraber çalıştığım,Belediye Başkanlarına,mesai arkadaşlarıma,eş dost ve tüm ilçe halkına teşekkür ederim;Emekli olan Mali Hizmetler Müdürü olan Nihat Çakır, “1994 yılında Şalpazarı Belediyesinde memur olarak işe başlayıp,1995 Yılında Asaleten Mali Hizmetler Müdürlüğüne atanmış olduğum,  Mali Hizmetler Müdürü olarak görevimi tamamlıyorum” dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,Emekli olan Mali Hizmetler Müdürü olan Nihat Çakır’ın bugüne kadar görevine hep sadık kalarak yaptığı işi büyük bir titizlikle yerine getirdiğini ve bu süreçte de kimseyi kırmamaya özen gösterdiğini belirterek, Nihat Çakır’a İlçemize ve Belediyemize verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, hayatının bundan sonraki kısmında ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim,dedi.

Şalpazarı Belediyesinde 27 yıllık Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan  Nihat Çakır,Şalpazarı Belediyesi’nde ki görev süresinde;Hasan Hüseyin Cengiz(Murhum)Hüsnü Kaya,Mehmet Muhcu,Fehmi Cengiz ve Refik Kurukız Belediye Başkanlarıyla çalışmıştır.

Editör: Haber Merkezi