Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

YOĞUN KATILIM OLDU
Törende Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Partili milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, ilçe belediye başkanları, Ak Parti ilçe başkanları ve partililer yer aldı.

TRABZONSPOR İLE BİRLİKTE ÇİFTE SEVİNÇ
Burada açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Bayramın manevi atmosferinde hep birlikte olmaktan yaşadığımız sevinci birlikte yaşamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ramazan boyunda Ak Parti teşkilatları olarak çok verimli çalışmalarda bulunduk. Trabzonspor’un da şampiyonluğunu ilan etmesiyle çifte sevinç yaşıyoruz. Çok güzel atmosfer var şehrimizde. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Nice bayramlar nasip eylesin cenabı hak” dedi.

ZORLUOĞLU’NDAN ŞAMPİYONLUK VURGUSU
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Şampiyon şehrin şampiyon insanları, şampiyon partinin şampiyon mensupları, şampiyon liderin şampiyon dava mensupları. Bu bayramın önceki 2 yıldan farklı olarak bu sefer kucaklaşarak sarılarak, birbirimize güç vererek idrak ediyoruz. Pandemi bunların ne kadar kıymetli olduğunu bizlere gösterdi. Trabzonspor’umuzun uzun yıllar sonra gelen şampiyonluğu var. Tertemiz bir şampiyonluk oldu. Herkesin futboluyla, oyuncusu ve yönetimiyle, saha içi ve dışındaki performansıyla bu takım şampiyonluğu hak ediyor dediğimiz bir şampiyonluk oldu. Şampiyonluktan sonraki kutlamalar da her yerde yankı buldu. Meydan’da gün içerisinde 100 bini aşan sayıda taraftarımız bir araya geldi. Çok farklı dünya görüşünden çok farklı bir zihin yapısı olan insanlar, kadını ve erkeğiyle, genci yaşlısıyla bir araya geldi. Beklenti biraz şuydu… Silah sesleri, kemençe, hoptek ve horonlar biter sanıldı. Ama öyle bir şey olmadı. Trabzon meydanında 100 binden fazla kişi gerginlik olmadan, silah sesi olmadan son derece huzurlu ve güvenli ortamda şampiyonluğu kutladı. Kulübümüzle ve kurumlarımızla birlikte eylemlerimiz devam edecek. FIFA, bizim organizasyonumuzu paylaştı. Burada herkesin bayramını kutluyorum” dedi.

CORA: SÖZ SAHİBİ OLAN BİR TÜRKİYE OLDUK
Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Ramazan ayını çok güzel bir şekilde idrak eyledik. Saflarımızı sıklaştırdık dayanışmamızı artırdık. Aynı şekilde il teşkilatımızın her ilçede düzenlemiş olduğu iftar programlarıyla birlik ve beraberliğimizi güçlendirdik. Hakikaten güzel bir Ramazan ayını yaşadık. Bayram namazında camiye gittiğimizde duygulandım. 2 yıl boyunca herkesten gönül selamlamasıyla eda ettik. İlk kez bu bayramda herkesle kucaklaştık, selamlaştık. Bu büyük bir mutluluktur. 2 yıllık ara içinde zor bir süreç geçirdik. Buna rağmen Türkiye geri durmadı. Dev yatırımların açılışını gerçekleştirdik. Söz sahibi olan bir Türkiye olduk. Sağlık alanında önemli bir sınavı geride bıraktık, dünyaya insanlık dersi verdik. Piyasada ciddi bozukluk meydana geldi bu süreçte. Krizler derken dünyayı değil Türkiye’yi de etkiledi. Bunların üstesinden gelecek olan yine bu iktidardır. Bu süreçte bile dünyanın en büyük köprüsünü açtık, milli aşıyı yaptık, milli otomobil heyecanını yaşadık. Yeni havalimanlarını açmaya devam ediyoruz. Yatırım var, istihdam var, üretim var. Türkiye’de dünün sorunlarını değil günün sorunlarını konuşuyoruz. Hiçbir siyasi parti böyle miting yapamıyor. Gurur duyacağımız teşkilat mensuplarımız var. İnşallah 2023’te yeniden seçileceğiz. Sizleri seviyorum, selamlıyorum iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AYVAZOĞLU: KARIŞ KARIŞ YAYMAYA ÇALIŞTIK
Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Bu bereketli ayı teşkilat olarak meramımızı en ücra köşedeki insanlara ulaştırmaya, dava ruhumuzu yaymaya, liderimizin teşkilat okulundaki öğrenciliğimiz devam ederken bize öğrettiklerini karış karış yaymaya çalıştık. Bu teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Hedefimiz olan 2023 yılına bayram havasıyla ulaşmayı rabbim nasip eylesin inşallah” dedi.

GÜNNAR: ÇOK ÇALIŞARAK BU SORUMLULUĞU ALMAK ZORUNDAYIZ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Önümüzde 1 yılımız var. Türkiye’nin kaybetmemesi için lider ülke konumumuzun devam edebilmesi için geleceğimiz için bir kez daha sorumluluk almaya hazırız. Çok çalışarak bu sorumluluğu almak zorundayız. Sizlerle birlikte çocukluğumuzu beraber geçirdik. Şimdi benim bakanım dünyanın en büyük ikinci Zigana tünelinin ışık açma törenini kendisi gerçekleştiriyor. Trabzon’umuzun evladı bakanımız buranın her tarafını altyapılarıyla birlikte döşüyor. Akçaabat’tan Akyazı’ya kadar güneyden geçen yolun projesini yaptırdı bakanım. İnşallah en kısa zamanda imzalar atılacak” dedi.

BALTA: BÜTÜN ŞEHİRLERDEN İNSANLAR TRABZON’A AKIN ETTİ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Geçmiş yıllarda bu şehirde Adnan bey sokaklardan bahsetti biz de yaylalardan bahsedelim. Araçların lastiklerinin bir tanesi boşluk, yani aşağıya indirdiği zamna şükrettiği bir dönemdeydik. Bakanlarımızın başarılı çalışmaları ve son dönemde sizlerin ülkemizin her noktasına çok önemli ama bu dönemde ulaşılmayacak hiçbir yer yok. Karayolu ile deplasmanlara çok rahat gidiyoruz. Çok güzel şeyler yaptık. Bütün şehirlerden insanlar Trabzon’a akın etti. Büyük düşünen insanların mekanları da büyük olması lazım. Avni Aker 22 bin kişilik bir stat. Akyazı’yı hazırladık 41 bin kişilik. Meydan parkının etrafını güzelleştirdik. Trabzonspor ile bu sene sabrı öğrendik. Bu şehirde herkes çok güzel mesajlar verildi. Sabrın sonunun selamet olduğunu gördük. Trabzonspor’umuz tertemiz bir şampiyonluk aldı. Trabzonspor Türkiye sınırlarını aştı artık dünyada tanıtıyor. Buraya gelen insanların memnun ve mutlu şekilde ayrılması lazım. Trabzonspor siyaset üstüdür. Önemli olan başarı gelmesidir ve geldi. Şampiyon olunca bırakmak yok. Trabzonspor projesi var ve maddi olarak güçlü diyorlar. Evet öyle. Böyle bir şehrin evlatlarının yoluna devam etmesi lazım. Sadece şehre değil Karadeniz’e de katkılar sağladı. Havaalanımız var altyapısını hazırlıyorsunuz. Ek seferlerde katkılarınız var. İnşallah şehre yakışır havaalanını katkılarınızda kavuşturmanın zamanı geldi. Bu şehir daha da büyüyecek. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanının afişleri sökülüyormuş Bilboardlarda var mı var. Afişleri kesiliyormuş. Hadi oradan cürmün kadar yer yakarsın. Hemşerimizin başarılı olmasından da mutlu olurum. Bu memlekete özgürlük ve barış getireceğiz diyor. PKK’lılara mı getireceksin özgürlüğü. Trabzon meydanında bu halk sormalı… Cumhurbaşkanına her türlü hakaret yapılıyor. Bu ülkede özgürlük yok mu? Kime özgürlük istiyorlar sormak lazım. Bu insanlara fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi