Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Van Valisi ve Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, Van’dan ayrıldı. Veda ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve teveccühleriyle, mensubu ve hemşehrisi olmaktan her zaman büyük onur duyduğu kadim şehir Trabzon'a, AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildiğini anımsattı.

BENİM İÇİN ŞEREFTİR
“Fatih Sultan Han'ın fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu ve büyüdüğü, Türkiye'nin en önemli merkezlerinden biri olan Trabzon'a ve kıymetli hemşehrilerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir” diyen Zorluoğlu, adaylığının ilanından itibaren, bir taraftan Van’daki işlerini toparlamaya, bir taraftan da Trabzon ile ilgili çalışmalara başladığını aktardı. Zorluoğlu, yarın saat 09.00’da Trabzon Havalimanı’nda Trabzon’un güzel insanlarıyla buluşacağını ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

HİZMETE TALİBİM
Yıllarca, ülkemin dört bir köşesine hizmet ettim. Ankara’da en üst düzeyde, yönetim kademelerinde, sizleri temsil ettim. Şimdi de nasip olursa, edindiğim bütün bu birikimi Trabzon'a aktarmaya, hemşehrilerime yönelik hizmetlere dönüştürmeye geliyorum. Bölgesinin lideri olan ilimizi daha yaşanabilir bir marka şehir yapma yolunda, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, taraflarla istişareyi öne çıkaran ve Sayın Cumhurbaşkanımızın 'gönül belediyeciliği' olarak isimlendirdiği belediyecilik örneklerini çokça sergileyen bir yaklaşımla, Trabzon'umuza hizmet etmeye talibiz. Bu vesileyle sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunduğum tüm hemşehrilerimi, cumartesi sabahı Trabzon Havalimanı'ndaki buluşmaya davet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

HALK ADAMI ZORLUOĞLU
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise Zorluoğlu için coşkulu bir karşılama programı hazırladıklarını belirterek, “Partimiz ülkemize her alanda olduğu gibi belediyecilik alanında da büyük hizmetlere ve ilklere imza atmıştır. Aynı hizmetlerinizin kalitesini arttırarak Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Murat Zorluoğlu ile daha ileri seviyelere ulaştıracağız. Adayımız Zorluoğlu görev yaptığı illerde halkın sevgisine mazhar olacak güzel çalışmalara imza attı. Biz de Trabzonlu hemşehrilerimizle halk adamı Murat Zorluoğlu’nu coşkulu bir kalabalıkla karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi