AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu kendisi hakkında önce oturduğu koltuğu ısıtsın diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'na “Biz koltuk ısıtmaya gelmedik.” diyerek açıklamada bulundu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu her zaman sahada olduklarını belirterek, “AK Parti'nin siyaseti millete hizmet etmektir. Biz de koltukta oturmaya değil, millete hizmet etmeye geldik. Dolayısıyla koltuk ısıtmak gibi bir derdimiz yok. Sayın Hacısalihoğlu'nun açıklamaları gösteriyor ki kendisi koltuk ısıtma derdinde. Bizim öyle bir derdimiz yok. Bizler daima sahada milletimizin yanındayız.” ifadelerini kullandı.

ZAMANLA KAPATIYORUZ
CHP'nin muhalefet anlayışının ne ülkeye ne de Trabzon'a bir katkı sağlamadığının altını çizen Başkan Dr. Mumcu şunları söyledi: “CHP'nin siyasi kültürü hep yıkmak ve karalamak üzerine oluşmuş. AK Parti 19 yıldır iktidarda ve bunca yıl ben CHP'den hiç duymadım ‘İktidar şu projeyi yaptı, Allah razı olsun’ dediğini. Bu sebeple bundan sonra da böyle bir tavır beklemiyorum. Ama milletimiz çok iyi biliyor; AK Parti'nin pandemi sürecinde hükümet olarak gerek sağlık alanında gerek ekonomik olarak yaptığımız çalışmalar ve desteklemelerle vatandaşlarımızın yükünü hafifletmeye çalıştığını. Elbette ki eksik kaldığımız noktalar olabilir. Biz samimiyetle milletimize hizmet ediyoruz. Bu sebeple eksik kaldığımız noktaları da zamanla kapatıyoruz.”

ÖRNEKLER VAR
CHP'nin AK Parti'nin başarısından rahatsız olmasının doğal olduğunu belirten Başkan Dr. Mumcu, “AK Parti'nin 6 Milletvekili çıkarma hayalinin CHP'nin havsalasına sığmaması ve başarımızdan rahatsız olması gayet normaldir. Çünkü yıllardır bu böyle. Biz AK Parti olarak neyi hayal ettiysek onu gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Biz hayallerimizi CHP'ye de yaşatıyoruz. İlk önce hayallerimize karşı çıkıyorlar sonra birlikte yaşıyoruz. Bu en net şekilde şöyle izah edebilirim, Trabzonspor Akyazı stadı için hayal diyorlardı. Şimdi hep birlikte orda maç izliyoruz. Böyle bir sürü örnek var.” diye konuştu.

CHP TRABZON İL BAŞKANI ÖMER HACISALİHOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Editör: Haber Merkezi