Tiyatro Günlerinin tanıtımı için Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in de katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi. 

AKÇAABAT KÜLTÜR, SANAT, TURİZM ŞEHRİ.. 
Trabzon ve Akçaabat basınının yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Ekim, pandemi dolayasıyla 2 yıl ara verilen Tiyatro Günlerinin bu yıl yeniden yapılmaya başlanacağına dikkat çekti. 
Ekim, “İlçemizde kültür, sanat, turizm şehri Akçaabat olarak anılıyor ve anılmaya devam edecek. Bizde bu sloganın altını doldurmaya yaptığımız etkinliklerle doldurmaya gayret ediyoruz. 
Belediyeciliğin içerisinde bir çok alt başlık var. Bunlardan bir tanesi, Kültür Sanatın gelişmesi ve ona katkıda bulunmak. Bizde elimizden geldiğince Akçaabat Belediyesi olarak katkıda bulunuyoruz” dedi. 

ÜCRETSİZ ŞEKİLDE TEMİN EDEBİLİRLER
Ekim, sözlerine şu şekilde devam etti: 
“Pandemiden dolayı 2 yıldır düzenleyemiyorduk. İnşallah bu yıl güzel şekilde icra edeceğiz. Hem kültürel gelişmeye katkı sağlamak için Erol Günaydın Tiyatro Günlerini 2 yıl aradan sonra hayata geçirmiş olacağız. 
9 akşam boyunca, 9 farklı oyun tiyatro severlerle buluşacak. Seanslarımız davetiye usulüyle, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüzden ücretsiz şekilde temin edilebilir. 
Erol Günaydın Tiyatro Günleri bu yıl 1990 yılında kurulan Akçaabat Tiyatro Belediyemizin yanı sıra Trabzon, Erzurum, Giresun ve Ordu illerinden ekipler oyunlarını sergileyecek”

AKÇAABAT'TA AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI | Trabzon Akçaabat Belediyesi

PROJELER GÖLGELEMESİ İÇİN Mİ YAPILIYOR?
Kültür Sanat etkinliklerinin taahhüt edilen projeleri gölgelemesi amacıyla mı yapılıp yapılmadığı sorusuna ise Ekim, “Bizim bir çok yatırımımız devam ediyor. Bu Kültür Sanat faaliyetleri devam ederken, diğer belediyemizin yapması gereken taahhüt ettiğimiz projeleri gölgelemesi amacıyla değil de buralarda özellikle şehrin hem kültürel, hem de sosyal noktasında kaynaşmasını sağlayacak projeler. Belediyecilik sadece inşaat, park bahçe, çöp toplamak değil. İnsanların kültürel ve sosyal olarak gelişmesini sağlamak ve biz de ona gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

KORKUT ATA” AKÇAABAT AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ'NDE… | Trabzon Akçaabat  Belediyesi

Editör: Haber Merkezi