Trabzon’un Hayrat İlçesinde 62 yaşındaki Mehmet Fettahoğlu tüfek ile vurulmuş olarak bulundu.

Hayrat Belediyesi ekipleri sabah Görgülü Mahallesinin kardan kapanan yolunu açmak üzere harekete geçti. Karı kürüyen aracın operatörü, Görgülü Mahallesi 47’de bulunan evin çitlerinde bir kişinin takılı vaziyette görerek yanına gitti. Gördüğü manzara karşısında şoke olan operatör durumu polis ekiplerine bildirdi.  

Olay yerine giden Hayrat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri; Çitlere takılı vaziyette bulunan Mehmet Fettahoğlu’nun tüfekle yüzünden vurulmuş olduğunu tespit etti. Olay Yeri İnceleme ekipleri olayla alakalı çalışma başlatırken Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri de olay ile alakalı çalışma başlattı.  

Cinayet Büro dedektifleri yapmış olduğu çalışmada Mehmet Fettahoğlu’nun evden kendisine ait olan tüfek ile birlikte ava çıktığı bilgisine ulaştı. Ceset üzerinde yapılan incelemede ise; maktul Fettahoğlu’nun evin çitlerinden atlayarak geçmek istediği sırada tüfeğin kazaen ateş aldığı ve yüzünden vurulabileceği bilgisine ulaşıldı.  

Mehmet Fettahoğlu’nun cansız bedeni kesin ölümünün araştırılması için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken Cinayet Büro ekipleri olayla alakalı çalışmasını sürdürdüğü öğrenildi. Maktulün ön otopsisinde, tüfekten çıkan saçmaların burun kısmından girerek baş kısmında toplandığı tespit edildi.

Editör: Haber Merkezi