Trabzon’da AK Parti Ortrahisar İlçe Başkanı olarak görevi devralan Selahaddin Çebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘a teşekkür mesajı yayınladı.

Çebi mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Trabzon'a tarihinin en büyük yatırımlarına vesile olarak büyük projeler kazandıran  Genelbaşkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, partimizin Trabzon Olağan İl Kongresinde şehrimiz için önemli müjdelerle heyecanımıza heyecan kattı. 

Sayın Cumhurbaşkanımız 140 yıllık rüyamız, Sultan 2. Abdülhamit Han'ın projesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük hayâlim dediği, Akparti'mizin projeleri hayata geçirme becerisinin oluşturduğu kendine güven iklimi ile şehir dinamiklerinin yıllardır haklı olarak üzerinde durduğu Erzincan - Trabzon Demiryolu Projesi'nin devam eden etüt çalışmalarının 2022 yılında tamamlanacağı ve ardından yapımına geçileceğini müjdelemiştir. 

Gelişen, büyüyen, geleceğin dünyasına hazırladığımız Trabzon'un gelecekte en büyük ihtiyaçlarından biri olacak, şehir içi trafiğin bir bütün olarak çözümüne katkı sunacak olan Akçaabat-Arsin Raylı Ulaşım Sistemi'ni hayata geçirmek için ilgilileri talimatlandırması ikinci büyük müjde olmuştur. 

Bu çerçevede 140 yıllık rüyamız Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi ve Ortahisar'ımızı yakından ilgilendiren Akçaabat-Arsin Raylı Ulaşım Sistemi Projesi gibi projeleri müjdeleyen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam eden, şehrimizin geleceğine hizmet edecek birçok projeye de seferber eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şehrimiz ve Ortahisar'ımız adına şükranlarımızı sunuyoruz."

Editör: Haber Merkezi