Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı değerlendirme toplantısı bugün gerçekleştirildi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi'nin idari personelleri katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılı çalışmaları masaya yatırılarak değerlendirmeye tabi tutulurken 2018 yılında, bir önceki yıla göre daha da verimli çalışmalara imza atmak için izlenmesi gereken yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, 2017 yılının Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları açısından son derece verimli bir yıl olduğunu ifade ederken, 2018 yılında mutlaka çıtayı daha da yükseklere çıkartmak durumda olduklarını kaydetti.

Trabzon’da hizmet çıtasını en yükseğe çıkarttıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu “Her yılımızın bir önceki yıldan çok daha verimli olduğunu görüyoruz. 2017 yılında Büyükşehir Belediyesi olarak altyapıdan üst yapıya, rutin belediyecilik çalışmalarından dev projelere kadar her alanda önemli çalışmalara imza attık. 2018 yılında daha fazla çalışmak, çok güzel işler yapmak durumundayız. Biz buna mecburuz. Ben çalışırken asla mesai menfumu gözetmiyorum ve benim olduğum yerde kimsede mesai menfumu gözetmeyecek. Belediyecilik mesai menfumu gözetmeden halkın emrinde olmaktır. 2018 yılında yapacağımız çalışmalarla şehrimizin bir dünya kenti olması yolunda önemli merhaleler kat edeceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında icra edilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, genel sekreter ve genel müdür yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve birim amirleri hazır bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi