SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta gazetemize konuştu. Usta: “Yaklaşık üç buçuk senedir başkanlığı yürütüyoruz. Allah nasip ederse bu görevi önümüzdeki dönemde de üyelerimizin teveccühü ile devam ettireceğiz. Göreve geldiğimizden bu yana şoför esnafımızın sıkıntılarının giderilmesi adına mesai içerisindeyiz.”

MODERNİZASYON SÜRÜYOR
“Taksi dolmuş duraklarının modernizasyonu noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun destekleri ile revizyon gerçekleştirdik. Şehir içerisindeki dolmuşlarımızda 12 artı 1 sistemine geçtik. Arabalarımızda 3 yaş sınırını 6’ya çıkararak esnafımıza katkı sunduk. Dönüşüm süreci içerisinde koltuklarımızı 2 koltuk daha arttırarak 12 koltuğa çıkardık, bu iki koltuk artırım bedelini de ücretsiz bir şekilde esnafımıza sunmuş olduk."

GÖRMEZDEN GELMESİNLER
“Gerek sahil yolu, gerekse Tanjant Yolu’nun araç sirkülasyonunu kaldırmadığı aşikârken, bir de Kahramanmaraş Caddesi’nin yeni yol alternatifi olmadan kapatılması gerçekleşirse trafikte tamamen felç yaşanır. Bunun görmezden gelinmesi tabiri caizse trafikte cinayet yaşanmasına neden olur.”

Editör: Haber Merkezi