SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 31 Mart seçimlerinden önce vaat ettiği projelerin görev süresi boyunca hayata geçip geçmeyeceği sorusunu cevapladı. Zorluoğlu: “Sözlerimizi yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. Seçim beyannamemiz net, gizleyecek bir şeyimiz yok. Yatırım planlarımızı da bunları esas alarak yapıyoruz. Tabii ki projelerde ufak tefek farklılıklar olabilir. Siyaseten ben de o vaatler üzerinden hesap veriyorum.”

HAFİF RAYLI DAHİL
“Söz verdiğimiz bir çok şeyi hayata geçirdik. Altyapı projesi ve sahil düzenlemeleri gibi projelerin hayata geçmesi için mesaideyiz. Mega projeler için de çalışıyoruz. Söz verdiğimiz işleri şehirle buluşturmak adına görev başındayız. Verdiğimiz her sözün arkasındayız, hafif raylı sitem de dahil. Bunların hesabını da kamuoyuna vermek durumundayız. Ümit ediyorum ki 2024 Mart ayı geldiğinde yönetimimiz vaatlerini çok büyük oranda hayata geçirmiş olur.”

TURİZME HİZMET EDECEK
Zorluoğlu Pazarkapı’da tarihi kalıntılar bulunan alan ile ilgili de konuşarak, “Otopark niyetiyle başladık ama hayırlı bir işe vesile oldu. Trabzon’un tarihine, turizmine hizmet edecek alan ortaya çıktı. O kadar değerli eserler var ki artık orada otoparkı gündeme getirmeyiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi