Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Pazarkapı Mahallesi ziyaretine, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ilgili daire başkanları da eşlik etti. Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını bizzat dinleyen Başkan Zorluoğlu, sorunların çözülmesi için ilgili daire başkanlarına talimat verdi.
 
HALKIMIZLA İSTİŞARE İÇERİSİNDEYİZ
Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan ve inşaatı devam eden Kadınlar Hali’ni de yerinde inceleyen Başkan Zorluoğlu, inşaatın son durumu ile ilgili de bilgi aldı. İnşaatla ilgili herhangi bir sorun olmadığını ifade eden Başkan Zorluoğlu, “Pazarkapı Mahallesi’nde temas ve incelemelerde bulunduk. Halkımızla sürekli olarak istişare içerisinde olmaya ve sorunları birinci ağızdan dinlemeye önem veriyorum. Kadınlar Halimizin inşaatında da herhangi bir sorun yok. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” şeklinde konuştu.


 
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren mahalle sakinleri ise, “Başkanımız seçildiği günden itibaren birçok kez bu bölgeye gelerek sorunlarımızı yerinde inceledi. Kendisi her zaman çözüm odaklı oldu. Bizlere gösterdiği ilgi nedeniyle Başkanımıza yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi