Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, 31 Mart yerel seçimlerine morali yüksek giriyor. 4 aya yakın süredir ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak hemşehrilerinden destek isteyen Zorluoğlu, Beşikdüzü ilçesine yaptığı ziyarette karşılaştığı büyük coşku ve teveccühten dolayı adeta mest oldu. Beraberinde eşi Sevcan Zorluoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora, AK Parti İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu ve MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ile gittiği ilçede, ellerindeki Türk bayraklarıyla çok sayıda Cumhur İttifakı mensubu tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Zorluoğlu, ilçe merkezinde oluşturulan kortejin önünde ilerleyerek esnaf ve vatandaşları selamladı.

HAK ETTİĞİNİZİ ALACAKSINIZ
İlçe meydanındaki Merkez Çakmak Camisi önüne konuşlanan seçim otobüsü üzerinden alana toplanan vatandaşlara hitap eden Zorluoğlu, kendilerine gösterilen sıcak karşılama ve yoğun ilgi için hemşehrilerine teşekkürlerini bildirdi. 1 Nisan’da belediye başkanı olarak göreve başlaması halinde adalet ve hakkaniyetle yöneten bir belediye başkanı profili çizeceğini belirterek, “Trabzon’daki 807 bin hemşehrimiz bizim için birdir ve büyükşehir belediyesinden hak ettiği hizmetleri alacaktır. Beşikdüzü’nde çok önemli hizmetler yapıldı, eksik kalanları da Harun başkan ile birlikte süratle tamamlayacağız. Kendisine her türlü desteği vereceğiz” dedi.

SİZ NE DERSENİZ O OLACAK
Daha önce de defalarca geldiği ilçede iletilen sorunlar doğrultusunda hizmetleri bir bir hayata geçireceklerini anlatan Zorluoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetlerinin TOKİ tarafından yürütülenler dışındaki kısmına, seçimden sonra istişare edilerek vatandaşların istekleri doğrultusunda devam edilip edilmeyeceğine karar vereceklerini söyledi. AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora da ilçede merkezi idare tarafından hayata geçirilecek proje ve hizmetlerin takipçisi olacaklarını vurguladıkları birer konuşma yaparak, büyükşehir başkan adayı Murat Zorluoğlu ve ilçe belediye başkan adayı Harun Demirci’ye destek istedi.

Editör: Haber Merkezi