Stellantis çatısı altında yer alan ve dünya çapında çok markalı bakım ve onarım hizmet ağı olan Eurorepar Car Service (ERCS), Türkiye’de sunduğu kaliteli hizmetiyle büyümeye devam ediyor. Bu anlamda 100’üncü şubesi Best Garaj adı altında Trabzon’da açıldı. Açılışa eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahima Yattara, ERCS Türkiye Müdürü Sadık Sügün, Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, Best Garaj ortakları Alper Kara ve Hasan Erdal Sevim ile personel, servis elemanları, çok sayıda davetli ve esnaf katıldı. “Bize her yer Trabzon.” diyen Trabzonsporlu yıldız İbrahima Yattara, top sektirme yarışmasında birinci olan gence Yattara imzalı forma hediye etti.

GEREKLİ EĞİTİMLER ALINDI

Açılış konuşmasını yapan Best Garaj ortaklarından Alper Kara şunları söyledi: “Best Garage servis hizmetleri 2007 yılında kurulmuştur. Servisimiz; mekanik, elektrik, elektronik, kaporta, boya, rot ve balans, klima bakım, enjeksiyon temizlik, bilgisayar testi ve araç onarımla ilgili bütün hizmetleri vermektedir. Servis çalışanlarımız gerekli eğitimleri almış olup yeterli bilgi ve donanıma sahiptir. Servisimiz 10 adet lift rot balans klima cihazı, far ayar cihazı, enjeksiyon temizliği, kaporta şase çektirmesi, boya fırını, lastik değiştirme makinası ve bunlar gibi bütün ekipmanlar mevcuttur. Servisimiz ortalama 20 çalışan ile hizmet vermektedir.”

HEDEFİMİZ SÜREKLİ BÜYÜMEK

ERCS Türkiye Müdürü Sadık Sügün, “Hedefimiz ağımızı sürekli büyütmek. Eurorepar Car Service Türkiye olarak bugün 100’üncü şubemizi Trabzon’da açmanın gururunu yaşıyoruz. Karadeniz Bölgesi’nde başlattığımız atılıma Best Garaj ile başlıyoruz. Karadeniz Bölgesi’nde ve komşu illerde fark yaratmak istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz ağımızı sürekli geliştirmektir. Hizmet kalitemiz yedek parça ürünlerimizle ve servis ağıyla daha yukarılara çıkarmak ana hedefimizdir. Eurorepar Car Service Türkiye’nin vermiş olduğu tecrübe bize referans olmaya devam edecektir. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Tüm binek ve hafif ticari araçlar için servis, kontrol, bakım ve onarım hizmeti yapılabilecektir.” dedi.

Son olarak Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın ise yaptığı konuşmada, “Hedefimiz Eurorepar Car Service’yi tüm Türkiye’ye yaymak. Bugün 100’üncü şubemizi Best Garaj olarak açıyoruz. 2017’de başlattığımız Eurorepar Car Service’nin bugün dünya genelinde 6 bine yakın nokta ve 40’tan fazla ilde servis teşkilatını oluşturduk. Eurorepar Car Service Türkiye olarak hedefimiz tüm Türkiye’ye yayılmaktır. Hizmet teşkilatımıza dahil olduğu için Best Garaj ailesine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi