Mhp Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci yaptığı yazılı açıklamada bazı haber sitelerinde ve yazılı basında, TİSKİ’nin iş kur’dan bir projesi için Mart ayı içinde 300 kişinin istihdam edileceği, 100 kişinin MHP Trabzon il başkanlığına kontenjan olarak ayrıldığı, MHP il Başkanı ile Ak Parti il başkanının birer temsilcilerini görevlendirerek bir araya gelerek, MHP’nin 100 kişilik kontenjanı ile ilgili çalışma yaptıkları yolundaki haberle tamamen asılsız ve kurgudan ibarettir.

MHP gizli kapaklı hiçbir pazarlığın içinde olmaz. İnsanların iş ve ekmek umutlarını istismar edici beyan ve uygulamaları şiddetle reddeder. Referandum nedeniyle Önümüzdeki günlerde buna benzer konuların gündeme gelmesi de beklenmektedir.Milliyetçi Hareket Partisi ilkeleri ve idealleri doğrultusunda, Öncülük ettiği Anayasa değişikliği Referandumu konusunda ve diğer konularda İl Başkanlığımız yoğun bir çalışma içerisindedir.

Genel Merkezimiz paralelinde önümüzdeki günlerde evet çalışmalarımız hız kazanarak devam edecektir.Az sayıda tereddütlü olan partililerimizin İl Başkanlığımızı ziyaretleri sırasında tereddütlerinden kurtuldukları bizleri ayrıca memnun etmektedir.Başkalarının verdiği rolü oynayan Müzmin muhalefetin ise referandumdan başka muhalefet etme argümanlarının olmadığı açık seçik görünmektedir. Onlarında Fetöcülerle, PKK’lılarla aynı kulvarda olmalarının yanlış olduğunu göreceklerini, durumlarını gözden geçireceklerini umuyoruz dedi.

Editör: Haber Merkezi