PKK terör örgütü ile arasına mesafe koyamayan HDP’den Kenanoğlu’na bir tepki de Trabzon’dan geldi. İYİ Partiden istifa eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Bağımsız Üyesi Davut Çakıroğlu, “Yavuz Yalağuz değildir” başlığı ile yayınladığı paylaşımında, “Toplum olarak görüyoruz ki Hdp'nin sadece Pkk'nın değil Asala'nın da hamisidir. Türkiye'yi sıkıştırmak adına tarihi katliamlarla dolu ABD'nin belli ki eline tutuşturulan metinleri okumak için seçilen başkanı sözde ermeni tiyatrosunda rol aldı.

Gördük ki ülkemizdeki bölücü siyaset Biden'dan daha çok ABD'ci, Ermenilerden daha çok Erivan'cı. Bu gerçeği dile getiren İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı, istanbul Milletvekili Sayın Yavuz Ağıralioğlu bu kesim tarafından saldırıya uğradı. İtin çakalın hedefinde bir kurt yalnız kaldı. Hani ülkücü ülkücünün kardeşiydi!” İfadelerini kullandı. 

Çakıroğlu, paylaşımına şu şekilde devam etti: “Bırakın ülkücü kardeşliğini bir partili sahiplenmesini göremedik, bu ülkenin her kesim tarafından değerli kılınan bir ismine sahip çıkmayı beceremedik. Dostunuza, kardeşim dediğiniz insana, dava arkadaşınıza, yol arkadaşınıza, partidaşınıza sahip çıkmak siyasi ve insani bir durumdur, duruştur.

Biz, bir kurtu itin çakalın içinde sahipsiz bırakacaksak nerede bizi biz yapan değerler.. Kimlik.. Kişilik..? Gelin üzerimizdeki ölü toprağını atalım.Bizi çektikleri mevki, makam hevesiyle körelttikleri kuyudan çıkalım. Kendimize gelelim ve ülkücü , ülkeci kardeşimize en güçlü halimizle sahip çıkalım.. Ülkenin YAVUZ evlatlarını yağız hırsızlara yem etmeyelim. Bilsinler ki Yavuz AGIRALİOGLU sadece biz YAVUZ değildir.. Yöresel şiveyle YAVUZ YALAĞUZ değildir."

Editör: Haber Merkezi